Üniversite korkmuyor

Üniversite korkmuyor

Torku Selçuk Üniversitesi ligin 31. haftasında bugün deplasmanda Vestel ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavililerin Saat 15.00'te başlayacak zorlu mücadelede hedefi galibiyet

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Torku selçuk Üniversitesi bugün saat 15.00'te deplasmanda Play-Off'a kalma mücadelesi veren Vestel ile karşı karşıya gelecek. Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen ve ortaya koyduğu oyun ile taraftarlarına Play-Off öncesi umut veren  Torku Selçuk Üniversitesi'nde hadaf galibiyet. İkinci yarının başlamasıyla birlikte büyük bir performans düşüklüğü ile bir ara 5. sıraya kadar düşerek Play-Off şansını zora sokan daha sonra yaşadığı antrenör değişikliği ile tekrar çıkışa geçen Torku Selçuk Üniversitesi çıkışını sürdürmek istiyor. Rakip Vestel ise sıkıntılı günler yaşıyor. Çok büyük yatırımlarla sezona başlayan Manisa temsilcisi geçen hafta Play-Off'a kalma yolunda mücadele verdiği rakiplerinden Best Balıkesir Basketbol'a yenilerek şansını zora sokmuştu. Play-Off'a kalabilmek için Selçuk Üniversitesi maçını mutlaka kazanmak zorunda olan Vestel ligde geride kalan haftalarda topladığı 47 puanla 9.sırada bulunuyor.

EN ETKİLİ OYUNCULARI JUSTİN KNOX

Vestel etkili oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Oynadığı 30 maçta yakaladığı 17,8'lik sayı ortalamasıyla en çok dikkat çeken oyuncularından biri de Justin Horatio Knox. Knox ayrıca maç başına 8,6 ribaund ortalamasıyla etkili bir hava hakimiyeti gösteriyor. Vestel'in bir diğer etkili oyuncusu olarak Antabia Giovonte Waller göze çarpıyor. Oynadığı 24 maçta 16,5'lik sayı ortalaması yakalayan Waller temsilcimizi en çok zorlayacak oyuncular arasında görünüyor. Selçuk Üniversitesi'nde ise son maçlarda takım oyun ön plana çıkıyor. Son maçlarda bütün oyuncuların süre aldığı Üniversite'de belirli oyuncuların üzerine kurulu olan oyun sisteminin yerine takım savunması ve takım oyunu ön plana çıktı. Öyle ki 99 sayı attığı İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçında bile sayı anlamında ön plana çıkan olmadı.

31. HAFTA BAŞLADI

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 31. haftası dün 14:30'da oynanan olan Final Gençlik-Best Balıkesir Basketbol maçı ile başladı. Ligde oynanacak diğer karşılaşmaların maç programı şöyle:  Cumartesi 13.00 İzmir BŞB. - Yeşilgiresun Belediye (İzmir | Celal Atik S.S.), 14.00 Maliye Milli Piyango – Pertevniyal (Ankara | Ankara S.S. Küçük), 15.00 İstanbul BŞB. - Gelişim Koleji İstanbul | Cebeci S.S.), 15.00 Vestel - Torku Selçuk Üniversitesi (Manisa | Atatürk), 17.00 Göztepe Basketbol - Fibrobeton İstanbulspor (İzmir | Narlıdere Güven Erkaya), 17.00 Trabzonspor Basketbol - Akhisar BLD. (Trabzon | 19 Mayıs S.S.). Pazar: 17.00 Darüşşafaka - Pİ Koleji (İstanbul | Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.), Pazartesi: 15.00 Bandırma Kırmızı - Mackolik.com Uşak Univ. (Balıkesir | Banvit Kara Ali Acar S.S.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.