Üniversite inanıyor

Üniversite inanıyor

Ligde 29.hafta Türk Telekom ile kritik bir sınava çıkacak Üniversitesporda oyuncular zorlu karşılaşmanın hazırlığını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı: Ligde kalacağız

BEKO Basketbol Ligi’nde 29.hafta karşılaşmasında Pazar günü lig ikincisi Türk Telekom’u konuk edecek temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Aliağa’ya kaybederek, kalan 2 haftada üzerine ateşten bir gömlek giyen sarı-mavililer Türk Telekom’u yenip, rakiplerinin de alacağı sonuçlara göre kümede kalmayı garantilemek istiyor. Pazar günü 16:00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Sezon boyunca takımının yanında olan Üniversitespor taraftarına da bu zorlu maçta büyük görev düşüyor. Büyük takımlarla oynanan maçlarda bilet fiyatlarını 5 YTL olarak belirleyen yönetim, takımın zor durumunda seyirci desteğini de arkasına alması için Türk Telekom maçının bilet fiyatını 1 YTL olarak belirledi. Çarşamba gününden itibaren Gökkuşağı AVM Selçuk Store mağazından satışa sunulan biletlere taraftarın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Casa Ted Kolejliler’in erken veda ettiği ligde düşme hattında 3 takım arasında büyük heyecan yaşanıyor. Temsilcimizi evinde mağlup eden Aliağa Pektim, ligde kalma umutlarını kalan 2 haftaya taşırken, evinde Efes’e 79-90 mağlup olan Antalya Kepez de kümede kalmak için son kozlarını oynayacak.
Kalan 2 haftada 3 takımın maçlarına bakıldığında büyüklerle maçı olmayan Antalya Kepez, hem Üniversitespor’dan hem de Aliağa Petkim’den bir adım önde bulunuyor. Antalya temsilcisi bu hafta evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor ile, son hafta ise deplasmanda Oyak Reno ile karşılaşacak. Aliağa Petkim 29.hafta karşılaşmasında Galatasaray Cafe Crown’a konuk olacak, ligi evindeki Erdemir maçıyla noktalayacak. Üniversitespor ise son maçta Darüşşafaka ile deplasmanda yapacağı maçla noktalayacak.
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Türk Telekom ile final gibi bir mücadeleye çıkacaklarını, bu karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Maç kaybetme kredilerini tükettiklerini ifade eden Kamanlı, “ Bu zor maçta seyircimize de büyük görev düşüyor. Biz takımın ligde kalacağına inanıyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam. Umarım Telekom’u yenerek bunu başarırız” dedi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.