Üniversite Hakan Köseoğlu'nu kaptı

Üniversite Hakan Köseoğlu'nu kaptı

Transfer çalışmalarını devam ettiren Torku Selçuk Üniversitesi Türkiye basketbol liglerinin önemli oyuncularını transfer etmeye devam ediyor.

Transfer çalışmalarını devam ettiren Torku Selçuk Üniversitesi Türkiye basketbol liglerinin önemli oyuncularını transfer etmeye devam ediyor. Sarı-mavililer geçen sezon Beko Basketbol ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen oyun kurucu Hakan Köseoğlu 'nu transfer ederek önemli bir transfere imza attı. Hakan Köseoğlu'nun önümüzdeki günlerde Konya’ya gelerek yeni sezon hazırlıklarına katılması bekleniyor. 1981 doğumlu olan Köseoğlu, Darüşşafaka alt yapısından yetiştikten sonra Pınar Karşıyaka, Tuborg, Tofaş, Kepez, Erdemir ve Mersin formalarıyla 15 sezondan bu yana Beko Basketbol Ligi’nde forma giydi. Tecrübeli oyuncu, geçen sezon Mersin ekibi forması altında ligde 3,0 sayı, 1,2 ribaund ve 2,9 asist ortalamaları ile mücadele etti. Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni transferi Hakan Köseoğlu, yaptığı asistler ile Basketbol liglerinin en iyi asistçisi olarak tanınıyor. Deneyimli basketbolcunun 2007-2008, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında ligin asist kralı olmayı başardı. Hakan, 2007-2008 sezonunda Kepez Belediyesi'nde maç başına 6.90 asist , 2008-2009 sezonunda Pınar Karşıyaka'da maç başına 8.00 asist, ortalamaları Erdemirspor'da ise 8.7 asist ortalamalarını tutturmuştu.

FATİH SOLAK İDDİALI

Torku Selçuk Üniversitesi'nin bu sezon kadrosuna kattığı önemli oyunculardan biri olan Fatih Solak yeni sezon için iddialı konuştu. Herhanngi bir sağlık probleminin bulunmadığını ve basketbola camiaya küstüğü için ara verdiğini belirten Solak, “Gecen sezon basketboldaki bazı kişilere olan kırgınlığımdan dolayı basketbola ara vermiştim.1 sene ara vermek benim için zor oldu ama çalışmalarımı aralıksız sürdürdüm. Basketbolu özledim ve bunu bu sezon Konya Selçuk ile gidermek istiyorum. Bu sezon Konya Selçuk’tan güzel bir teklif geldi. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra varımı yoğumu Torku Selçuk Üniversitesi için harcayacağım. İyi bir sezon geçireceğime inanıyorum” dedi. Yeni sezon ile ilgili görüşlerini de paylaşan başarılı pivot, “İyi bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum. Diğer arkadaşlarımızın da katılması ile birlikte çok daha iyi bir ekip olacağız. Konya Selçuk olarak hedefimiz taraftarlarımıza güzel bir basketbol seyrettirmek. Taraftarlarımızı oynayacağımız basketbol ile salona çekmek istiyoruz. Takım olarak bunu başarmak ve Selçuk Üniversitesi’ni 1. Lig’e çıkarmak amacındayız. Taraftarlarımızda bizlere bu yolda destek olursa her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.