Üniversite galibiyet peşinde

Üniversite galibiyet peşinde

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve 13. haftası geçen ligde yeniden zirveye oturan Torku Selçuk Üniversitespor’da gözler hafta sonu oynanacak Vestel maçına çevrildi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve 13. haftası geçen ligde yeniden zirveye oturan Torku Selçuk Üniversitespor’da gözler hafta sonu oynanacak Vestel maçına çevrildi. 13. haftada deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u çekişmeli geçen maçın ardından, 88-77 mağlup eden ve liderliği kaptırdığı Maliye Milli Piyango’nun Gelişim Koleji’ne yenilmesiyle yeniden zirveye kurulan ekibimizde keyifler yerinde. İstanbul’da oynanan maçın ardından oyunculara teknik heyet tarafından izin verilirken, Vestel maçı hazırlıkları bugün başlayacak.
İlk 8 içinde yer alıp Play-Off’a kalmayı hemen hemen garantileyen sarı-mavililerde yerli oyuncu için ise arayış sürüyor. Oyun kurucu mevkisi için ismi açıklanmayan bir oyuncuyla prensipte anlaşıldığı açıklanırken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Torku Selçuk Üniversitespor Basın Sözcüsü Kerem Öten, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Transfer çalışmalarımız sürüyor. Play-offlar öncesi takımımıza gerekli takviyeleri yapacağız” dedi.

Maliye Milli Piyango maçıyla ilgili itirazlarını da yaptıklarını ve rakiplerinin bu maçta kadroda altyapıdan oyuncuya yer vermediği için federasyonunun puan silme cezası uygulamasını beklediklerini ifade eden Öten, “Şanssız bir yenilgi almıştık. Yaptığımız araştırmalarda rakibimizi talimatlara aykırı bir kadroyla maça çıktığını tespit ettik. Gerekli başvurular yapıldı. Büyük ihtimalle Maliye’ye bu maçla ilgili puan silme cezası verilecek. Takımımızın hakkını sonuna kadar aramaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.