Üniversite fırtınası dinmiyor

Üniversite fırtınası dinmiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2, Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yoluna tam gaz devam ediyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2, Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yoluna tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü kendi evinde Vestel’i ağırlayan Sarı-Mavililer rakibini 77-69 mağlup ederek ligde üst üste 14’üncü galibiyetine ulaştı. Bu sonuçla temsilcimiz puanını 42 yaparak liderliğini sürdürdü.

Ayrıca Torku Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda karşılaşacağı Tenis Eskrim karşılaşmasının hazırlıklarına ise ara vermeden başladı. Dün teknik taktik ağırlıklı idman yapan temsilcimiz bugün sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Öğleden sonra ise karayolu ile Ankara’ya geçecek olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Vestel karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ahmet Kandemir, “Zor bir maç oldu. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Cumartesi günü ise Eskrim ile karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek” diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 23. hafta maçları sona erdi. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi galip gelerek liderliğini sürdürdü. Zorlu hafta maçlarının ardından zirve takipçileri yer değiştirdi. Uzun süre Selçuk Üniversitesi’ni yakından takip eden Genç Telekom, Optimum TED Ankara Kolejliler ile deplasmanda karşılaştı ve başkent temsilcisine 79-69 mağlup oldu. Bu sonuçla zirve yarışında ikinci sırayı TED Ankara Kolejliler alırken puanını 41 yaptı. Genç Telekom ise 40 puanla 4. sıraya geriledi. Bir başka zirve takipçisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise Maliye Milli Piyango’yu 81-62 yendi ve 40 puanla üçüncü sıraya çıktı.

Lig’in 23. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 24. haftasında oynanacak olan maçların programı ise şöyle: Garanti Koza İstanbulspor 77 – 81, Tire Belediye 80 - 75 Final Gençlik, Optimum TED Ankara Kolejliler 79 - 69 Genç Telekom, Gelişim Koleji 71 - 57 Orman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 65 - 72 Darüşşafaka, Selçuk Üniversitesi 77 - 69 Vestel, Maliye Milli Piyango 62 - 81 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediye 72 - 63 Pertevniyal, Best Balıkesir Basketbol Kulübü 79 - 75 Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Uşak Üniversitesi Belediyespor 72 - 86 Başkent Gençlik.

24. hafta maçları: Final Gençlik-Garanti Koza İstanbulspor,

Genç Telekom-Gelişim Koleji,

Tenis Eskrim Dağcilik-Selçuk Üniversitesi,

Vestel-İstanbul Büyükşehir Belediyesi,

Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Uşak Üniversitesi Belediyespor,

Başkent Gençlik-Maliye Milli Piyango,

Orman-Tire Belediye,

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Optimum TED Ankara Kolejliler,

Pertevniyal-Best Balıkesir Basketbol Kulübü,

Darüşşafaka-Akhisar Belediye.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.