Üniversite- Fenerbahçe

Üniversite- Fenerbahçe

Ligde henüz rahat bir nefes alamayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, saat 18:00de başlayacak maçta Fenerbahçe Ülkeri konuk ediyor. Sarı-mavililerde camia galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

BEKO Basketbol Ligi’nde kümede kalmayı henüz garantilemeyen temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bugün saat 18.00’de Fenerbahçe Ülker’i konuk ediyor. Beşiktaş yenilgisini telafi etmek isteyen temsilcimizde eksik oyuncu yok. Sarı-mavililer dün akşam yaptığı ter antrenmanın ardından kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı. Zorlu mücadeleyi Aytuğ Ekti, Zafer Yılmaz ve Özlem Yılman hakem üçlüsü yönetecek. Basketbolseverler karşılaşmayı 5 TL karşılığında izleyebilecek.

Ligde kalma mücadelesi veren Antalya Kepez Belediyespor yarın 16:00’da lige veda eden Casa Ted Kolejliler’e konuk olacak. Banvitspor’da aynı saatte başlayacak maçta Aliağa Belediyespor’u ağırlarken, ligde kalma mücadelesi veren Erdemir, Oyak Reno’yu konuk edecek. Bu karşılaşmanın da başlama saati 16:00. Fenerbahçe Ülker’e sürpriz yapmaya hazırlanan temsilcimiz Üniversitespor, zorlu maçı kazanarak kalan haftalara az da olsa rahat girmeyi hedefliyor. Maçın biletleri 5 liradan satışa çıkartıldı. Basketbol severler biletleri maç öncesi de salon gişelerinden temin edebilecekler. Sarı-mavili yöneticiler taraftarlara çağrıda bulunarak, “Bu maçta onlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak. Daha önceki zorlu maçlarda verdikleri desteklerle galibiyetlerimizde büyük rol oynadılar. Aynı desteği Fenerbahçe maçında da bekliyoruz. Son saniyeye kadar centilmence bizi desteklesinler” diye konuştular.
TURGUT: KONYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ
Selçuk Üniversitespor’un ana sponsoru Mutlu Akü, Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet ve sporculara moral yemeği verdi. Selçuk Üniversitesi Sosyal  Tesislerinde verilen yemeğe Rektör Vekili Prof. Dr. Dinçer Bedük, Kulüp Başkanı ve Rektör Yrd. Prof. Kürşat Turgut, Kulüp Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet  Kamanlı, Mutlu Akü Temsilcisi Işın Zıvarıklı, Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu, eski başkan Prof. Dr. Yusuf Doğruer, İdari Menajer Yaşar Berber, teknik heyet ve sporcular katıldı.
Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, 3 sezondur Beko Basketbol Ligi’nde Konya’yı ve Selçuk Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “Basketbolun üniversiteler için en güzel temsil edilecek branş olduğu inancındayız. Ligin en iyi, en seviyeli taraftar kitlesine sahibiz. Şimdiye kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.