Üniversite devam dedi

Üniversite devam dedi

3 yıl mücadele ettiği Beko Basketbol Ligine bu sene veda eden Selçuk Üniversite, uzun süren belirsizliğe son verdi. Özteke, yaptığı açıklamada takımın 2. ligde yoluna devam edeceğini söyledi

Ligden çekilmesi gündemde olan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’nın, gelecek yıl Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde mücadelesini sürdüreceği bildirildi. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Toplantısı, kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, asbaşkan Işın Zıvarıklı, idari koordinatör Yaşar Berber, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Aslan ve basın sözcüsü Uğur Özteke’nin katılımıyla Selçuk Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirildi.
Toplantıda, ikinci ligde devam kararı alındığını ifade eden basın sözcüsü Uğur Özteke, yaptığı açıklamada, Beko Basketbol Ligi’ne veda ettikten sonra ligden çekilmenin gündemlerine geldiğini belirterek, “Ya güçlü bir kadro kurarak ikinci ligde şampiyonluk hedefiyle yolumuza devam edecektik ya da ligden çekilecektik. Toplantıda, Mutlu Akü’yü yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne taşımak için devam kararı aldık” dedi.
Özteke, ilk önce antrenör sorununu halletmek istediklerini kaydederek, 2 tecrübeli antrenörle görüşmelerini sürdürdüklerini ve en kısa zamanda bu problemi çözeceklerini söyledi. Transfer görüşmelerine de başladıklarını anlatan Özteke, bir ABD’li oyuncu ile ilgilendiklerini, sözleşmesi devam eden 7 oyuncuyla da ikili görüşmelere başladıklarını bildirdi. Özteke, öte yandan Mutlu Akü ile sponsorluğun devamı konusunda yazışmaların sürdüğünü ve yarına kadar bu konunun netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.