Üniversite Bursaya gitti

Üniversite Bursaya gitti

Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 15. hafta maçında yarın Bursa'da Final Gençlik takımı ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip zorlu maç için dün Bursaya giderek kampa girdi

TB2L'de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 15. hafta maçında yarın Bursa'da Final Gençlik takımı ile karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip zorlu maç için dün  Bursaya giderek kampa girdi. Maçın Cuma günü oynanacak olması ve uzun otobüs yolculuğunun yorucu etkisini en aza indirmek için böyle bir karar alan teknik heyet 4 haftadır galip gelen rakibine sıkı şekilde hazırlanıyor. Final Gençlik maçının da tüm deplasmanlar gibi zorlu geçeceğini ifade eden Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten: “Rakibimiz 4 haftadır ciddi bir yükseliş içinde ve playoff bileti kovalıyor.

Ayrıca tüm takımların liderle oynarken ayrı bir motivasyonla oynadıkları bir gerçek. Bizim takımımız da geçen hafta verilen iki gün ardından yorgunluğunu attı ve Vestel maçında gerçek kimliğiyle mücadele eden bir Torku Selçuk izledik. İnanıyorum ki Final Gençlik maçını da kazanarak ligin son iki haftasına gireceğiz. Önümüzdeki hafta zirveyi yakından ilgilendirecek bir Darüşşafaka maçımız var ve bu maç öncesi bir kayıp yaşamak istemiyoruz”diye konuştu.

15. HAFTA PERDESINI SELÇUK AÇACAK

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 15. haftası yarın oynanacak Final Gençlik-Torku Selçuk Üniversitesi maçıyla başlayacak.Lider Torku Selçuk Üniversitesi saat 14.30’da Final Gençlik takımına konuk olacak. Bu maç ile başlayacak olan on beşinci hafta heyecanında 29 Aralık Cumartesi günü 6 maç oynanırken,30 Aralık Pazar günü ise saat17:00’de Darüşşafaka ile Best Balıkesir Basketbol arasında oynanacak karşılaşması ile hafta tamamlanacak. Puan cetvelinde üst sıraları yakından ilgilendiren maçta averajla ikinci sırada bulunan Mackolik.com Uşak Üniversitesi, son haftaların formda ekibi Trabzonspor Basketbol’a konuk olacak. Bu maç ise 29 Aralık Cumartesigünü saat 17.00’de başlayacak.

T2BL15. Hafta maç Programı: Yarın: Final Okulları S.S. 14.30 Final Gençlik-Torku Selçuk Üniversitesi, Cumartesi Celal Atik S.S 14.00 İzmir Bşb.-Akhisar Bld., Cebeci S.S. 15.00 İstanbul Bşb.-Maliye Milli Piyango, AtatürkS.S 15.00 Vestel-Gelişim Koleji, Narlıdere Güven Erkaya S.S 17.00 Başkent Gençlik-Pi Koleji, 19 Eylül S.S. 17.00 Yeşilgiresun Belediye-Pertevniyal, Hayri Gür S.S.17.00 Trabzonspor Basketbol-Mackolik.Com Uşak Üni. Pazar: Banvit Kara Ali Acar S.S.16.15 Bandırma Kırmızı-Fibrobeton İstanbulspor,  Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S 17.00 Darüşşafaka-Best Balıkesir Basketbol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.