Üniversite Bursa’da

Üniversite Bursa’da

Ankara turnuvasının ardından çalışmalarına üç gün ara veren Üniversitespor yarın Bursada yapılacak olan özel turnuvada boy gösterecek. Temsilcimiz turnuvanın ardından lig hazırlıklarına başlayacak

TB2L’de mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını özel turnuvalara katılarak sürdürüyor. İlk turnuvaya Ankara’da katılan sarı-mavili ekip burada oynadığı 3 maçın 2’sini kazanarak moral buldu. Selçuk Üniversitespor Ankara Turnuvası’ndan sonra şimdi ise Bursa’da yapılacak olan özel bir turnuvada boy gösterecek. Sarı-mavili ekip Final, Olin ve Orman spor takımlarının katılacağı Bursa turnuvasında gücünü deneyecek. Ankara turnuvasının ardından üç günlük bayram iznini dün bitiren ve İsmail Beleş nezaretinde yeniden çalışmalara başlayan Selçuk Üniversitesi yarın Bursa’da başlayacak olan turnuvada yeniden kendini görme fırsatını bulacak.
Sarı-Mavili ekibin tecrübeli antrenörü İsmail Beleş Bursa turnuvasında üç güçlü takım ile karşılaşacaklarını söyleyerek “Lig için start verilmesi ile çok ağır bir antrenman ve hazırlık programı uyguluyoruz. Bu arada Konya’da Uşak Belediyespor ile yaptığımız iki hazırlık maçının ardından Ankara turnuvasında da üç sakat oyuncumuza rağmen sahada kendimi görme gücümüzü tartma fırsatını bulduk. Konya’da yapacağımız iki günlük çalışmanın ardından katılacağımız Bursa turnuvası bizim için çok daha ciddi bir sınav olacak” dedi.
Kulüp Başkanı Kürşat Turgut ise takımın performansının kendilerini memnun ettiğini ve gün geçtikçe daha da iyi olacağına inandıklarını ifade etti. Turgut, “Lig hazırlıklarına geç başladık. Ancak hocamızın uyguladığı bu programla takımımız açıkları kapatmaya çalışıyor. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar oyuncularımıza moral oluyor. Ancak onlarda henüz hazır olmadıklarını biliyorlar. Ankara’da oynadığımız maçlarda takımımız ilerisi için iyi bir görüntü çizdi. Lige kadar en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Yarından itibaren ise Bursa’da özel bir turnuvaya katlıyoruz. Çok fazla maç oynayarak ligdeki maçlarda iletişim ve takım kopukluğu yaşamak istemiyoruz. Bütün engelleri aşarak yeniden geldiğimiz yer olan BEKO Basketbol Ligine dönmek istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.