Üniversite beklemede

Üniversite beklemede

Torku Selçuk Üniversitesi'nde başarısızlığın yankıları sürüyor.Play-Off maçlarında Beko Basketbol Ligi hayalini gerçekleştiremeyen sarı-mavili ekipte tüm sorular 5 haziranda yapılacak olağanüstü genel kurul sonrasında cevap bulacak.

Sezon Beko Basketbol Ligine yükselerek tamamlanmış olsaydı yeni sezon için hazırlıklar yapılıyor olacaktı. Ancak bunun tam tersi olduğu için takım yönetimi takımı kapatma ve devretmenin yollarını arıyor. Torku Selçuk Üniversitesi'nin akıbeti 5 Haziran tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurula bağlı. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübünde delegelerin yüzde 70'i Selçuk Üniversitesi'nden olmasına rağmen Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü buradan gerekli desteği alamıyor. Yapılacak olağanüstü genel kurul takımın akıbeti belli olacak.  

ÜNIVERSİTE'Yİ ELEYEN TRABZON ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Basketbol 2. Ligi play-off final maçında Trabzonspor Basketbol, Mackolik.com Uşak Üniversitesi’ni 71-66 yenerek sezonu ilk sırada tamamladı.Play-off'ta finale yükselerek gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde yer almayı daha önce garantileyen iki takım arasında yapılan maça Mackolik.com Uşak Üniversitesi daha etkili başladı. Trabzonspor Basketbol, 8. dakikada 21-9’luk skor yakalayan Ege temsilcisi karşısında son bölümde farkı azaltsa da ilk çeyreği Mackolik.com Uşak Üniversitesi 21-17 önde kapattı. Oldukça çekişmeli geçen ikinci periyot ise 34-34’lük beraberlikle sonuçlandı. Mücadelenin 3. periyotunda Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nden üstünlüğü devralan Trabzonspor Basketbol, El Amin’in önderliğinde etkili bir performans sergileyerek çeyreği 50-46 önde kapattı. Final periyodu ise Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nden Carter ile Trabzonspor Basketbol’dan El Amin’in karşılıklı sayılarıyla geçti. Müsabakada Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nde 25 sayıyla oynayan Carter, en skorer oyuncu olurken, Trabzonspor Basketbol’dan El Amin 21 sayı kaydederek takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Bu sonuçla Trabzonspor Basketbol ligi ilk sırada tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.