Üniversite Ankara’da

Üniversite Ankara’da

Üniversitespor yeni sezon hazırlıkları dahilinde Uşak ile kendi sahasında oynadığı iki maçı da kaybetti. Hazırlık maçlarına devam edecek sarı-mavili ekip bugün Ankarada yapılacak özel turnuvaya katılacak

TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu hazırlıklar dahilinde geçtiğimiz Pazar ve Pazartesi sahasında Uşak Belediyespor ile iki özel maç yapan sarı-mavili ekip bu karşılaşmalarını ikisinde de rakibine boyun eğdi. Selçuk üniversitesi ilk maçı 79-65 kaybetti. Takımın önemli isimlerinden Murat Yolcu, İbrahim Öztürk ve Çağlar Baştoklu’nun forma giymediği maçta Eren Özteke, Murat Özçelik, Mustafa Ünlü, Volkan Ertetik, Hakan Üsküplü, Emrah Şimşek, Emre Boztepe, Nikolay Pastal ve Onur Gülveren’den oluşan kadrosuyla mücadele etti. Antrenör İsmail Beleş’in tüm oyunculara şans verdiği maçta sarı-mavili ekip rakibine 79-65 kaybetti.
Selçuk Üniversitespor ikinci oynadığı maçta da rakibine boyun eğdi. İlk günkü maça nazaran daha büyük çekişmenin yaşandığı maç uzun süre başa baş gitti. Berk Torun-Mahmut Tüfekçi hakem ikilisinin yönettiği maçta Eren Özteke, Murat Özçelik, Mustafa Ünlü, Volkan Ertetik, Hakan Üsküplü, Emrah Şimşek, Emre Boztepe, Nikolay Pastal, Onur Gülveren ve Çağlar Baştoklu’dan oluşan kadrosuyla mücadele eden temsilcimizde Volkan Ertetik ilk periyotta sağ ayak bileği burkulduğu için oyunun kalan bölümünde forma giyemedi. Karşılaşmanın sonunda sarı-mavili ekip salondan 56-51 yenik ayrıldı.
Hazırlık maçları hakkında konuşan antrenör İsmail Beleş Uşak Belediyespor ile oynadıkları özel maçlarda eksiklerini gördüklerini ifade etti. Beleş: “Hazırlık maçları hiçbir zaman lige ölüç olamaza aldığımız yenilgilerin önemi yok kazansaydık da önemi olmayacaktı. Bizim amacımız bu maçlarda ekibimiz neleri yapıyor neleri yapamıyor onu gözlemlemek. Sezon hazırlıklarına geç başladık ve yoğun bir antrenman programı uyguladık. Bu hazırlıkların ardından ilk özel maçımız Uşak Belediyespor ile oynadık. Henüz hazır değiliz tabii ki. Eksiklerimizi görmek için bu hazırlık maçlarını oynuyoruz. İkinci maçta ilk maça oranla daha iyi oynadık. Bu da ilk maçta neleri yapamadığımızı oyuncularla konuşmamızdır. İkinci maçta ise istediklerimizi sahaya biraz daha yansıttık. Sezon başlayana kadar birçok hazırlık maçı oynayacağız her maçta galip de gelsek yenilsek de o karşılaşmalar bizim için bir ders olacak. Her yönden eksiğimizi görerek onları gidermeye çalışacağız. Sezona hazır bir şekilde başlamak istiyoruz” diye konuştu.  
Hazırlık maçları oynamaya devam edecek olan Selçuk Üniversitespor bugün Ankara’da başlayacak olan özel bir turnuvaya katılacak. Sarı mavili ekip burada sırası ile Kolej, Ormanspor ve Genç Telekom takımları ile karşı karşıya gelecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.