Üniversite 6. basamağa geriledi

Üniversite 6. basamağa geriledi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde lider Genç Telekom karşısında alınan yenilginin üzüntü ve şoku yaşanıyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde lider Genç Telekom karşısında alınan yenilginin üzüntü ve şoku yaşanıyor. Temsilcimiz aldığı bu yenilgi ile haftayı 6. basamakta tamamladı. Sari-mavili ekibin puanı ise 13. Üniversite ekibi hafta sonu sezonun 9. maçını sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Rakibi ile aynı puana sahip Torku Selçuk üniversitesi averajla Gaziantep Büykşehir Belediyespor’un üzerinde yer alıyor.
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 8. hafta Darüşşafaka–Tenis Eskrim Dağcılık maçıyla sonlanırken, Genç Telekom namaglup liderliğini sürdürdü.  Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 8. hafta Darüşşafaka–Tenis Eskrim Dağcılık maçıyla sonlanırken, Genç Telekom namaglup liderliğini sürdürdü. TB2L’nin 8. haftası 12 Kasım Cumartesi günü lider Genç Telekom ile Selçuk Üniversitesi maçıyla başlarken, mücadeleden 86-78 galip ayrılan Ankara temsilcisi ligde namağlup tek takım olarak liderliğini korudu. Günün en çekişmeli karşılaşması ise Gamateks PAÜ ile Gelişim Koleji arasında oynandı. Mücadele tam 4 uzatmaya giderken, normal süresi 77-77 biten maçı ise 118-112’lik skorla ev sahibi Gamateks PAÜ kazandı. Pazar günü yapılan maçlarda ise Optimum TED Ankara Kolejliler deplasmanda Pertevniyal’i 72-82’lik skorla geçerken Darüşşafaka da evinde Tenis Eskrim Dağcılık’ı 68-66 mağlup etmesini başardı.
Ligde alınan toplu sonuçlar şu şekilde Genç Telekom: 86– Selçuk Üniversitesi: 78, Final Gençik: 75 – Vestel: 87, Gamateks PAÜ: 118 – Gelişim Koleji: 112, Best Balıkesir: 75 – Uşak Üniversitesi Belediyespor: 66, Orman: 77 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi: 81 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi: 77 – Garanti Koza İstanbulspor: 65, Akhisar Belediye: 79– Maliye Milli Piyango: 64, Başkent Gençlik: 69 – Tire Belediye: 60, Pertevniyal: 72 – Optimum TED Ankara Kolejliler: 82, Darüşşafaka: 68 – Tenis Eskrim Dağcılık: 66.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.