Üniversite 13. sırada

Üniversite 13. sırada

Beşiktaşa mağlup olan Üniversitespor, 36 puanla 13. sırada bulunuyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen temsilcimiz evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, ligin 26. haftasında Beşiktaş Cola Turka’ya deplasmanda mağlup oldu. Ligin son sıralarından bir an önce kurtulmanın hesaplarını yapan sarı-mavililer, aldığı bu sonuçla 36 puanla 13. sırada yer aldı. Ligin kalan haftalarını en az kayıpla atlatmak isteyen Üniversitespor, 27. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek. Temsilcimiz, zirve yarışında var olmak isteyen ancak geçtiğimiz hafta sonu Banvit’e mağlup olan Fenerbahçe karşısında kazanmamanın hesaplarını yapıyor. Sarı-mavililer, önümüzdeki Cuma günü saat 18.00’de 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak olan zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Üniversitespor’da her hangi bir eksik bulunmuyor.

Beko Basketbol Ligi’nde 26. hafta maçları tamamlanırken, Efes bu haftayı da ilk sırada bitirdi. Efes, sahasında konuk ettiği ligin en alt sırasında yer alan Casa TED Ankara Kolejliler’i 106-67 yenerek puanını 50’ye çıkardı ve bu haftayı da liderlik koltuğunda geçti. Lig ikincisi Türk Telekom ise birçok oyuncusundan yoksun çıktığı maçta sahasında Darüşşafaka Cooper Tires’a 77-73 yenilmesine karşın, 45 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Galatasaray Cafe Crown, Bursa deplasmanında Oyak Renault’a 81-69’luk skorla yenilerek 8. yenilgisini almış oldu. Sarı-kırmızılılar, haftayı 44 puan ve averajla 3. sırada bitirdi. Fenerbahçe Ülker de sahasında konuk ettiği Banvit’e 82-81 yenildi ve haftayı 44 puan ve averajla 4. sırada tamamladı.
Ligde alınan sonuçlar ve gelecek haftanın programı şöyle: Efes -Casa TED Ankara Kolejliler: 106-67 Türk Telekom-Darüşşafaka Cooper Tires: 73-77 Fenerbahçe Ülker-Banvit: 81-82 Kepez Belediyesi-Pınar Karşıyaka: 78-76 Beşiktaş Cola Turka-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: 90-83 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Erdemirspor: 79-83 Oyak Renault-Galatasaray Cafe Crown: 81-69 Aliağa Petkim-Antalya Büyükşehir Belediyesi: 91-100. Ligde bu hafta ise Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka Cooper Tires-Efes, Antalya Büyükşehir Belediyesi-Türk Telekom, Pınar Karşıyaka-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray Cafe Crown-Beşiktaş Cola Turka, Casa TED Ankara Kolejliler-Kepez Belediyesi, Banvit-Aliağa Petkim ve Erdemirspor-OYAK Renault karşılaşmaları yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.