Ünal Karaman: Gurur Duyulacak Bir Kadro Oluşturduk

Ünal Karaman: Gurur Duyulacak Bir Kadro Oluşturduk

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 17 Temmuz’da başlayan ve zaman zaman sıkıntılı dönemlerin yaşandığı bir kamp sürecinin ardından herkesin gurur duyacağı, inanmış ve kenetlenmiş bir Adana Demirspor kadrosu oluşturduklarını...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 17 Temmuz’da başlayan ve zaman zaman sıkıntılı dönemlerin yaşandığı bir kamp sürecinin ardından herkesin gurur duyacağı, inanmış ve kenetlenmiş bir Adana Demirspor kadrosu oluşturduklarını söyledi.

Mavi lacivertli kulübün Genel Menajeri Emir Şiranlı ile birlikte basının karşısına çıkan Teknik Direktör Ünal Karaman, lig öncesi takımı aldığındaki durumla şimdiki durumuna açıklık getirdi. Bolu ve Davraz kampında istedikleri ölçüde antrenman oluşturamadıklarının altını çizen Karaman, Davraz’daki kampın son günlerine doğru bir kadro iskeleti oluşturmaya başladıklarını anlattı.

Üçüncü etapta Ankara’da toplandıklarını ve burada yavaş yavaş mevcut kadrolarının şekillenmeye başladığının altını çizen Karaman, burada kontenjan kadrosu denilen 2 yabancı oyuncunun kampa katıldığını ve ardından Sivas’taki Cumhuriyet Kupası’na gittiklerini vurguladı. Buradaki müsabakalardan memnun olduklarını ifade eden Karaman, "İnşallah gurur duyacağınız bir kadro oluştu. Bizim her maçımız final maçı gibi olacak ve her maçımıza kazanmak için çıkacağız. 20 yıla aşkın bir süredir hasretini çektiğimiz ligi bu sene yakalamak adına bir güç birliği oluşturacağız, bu şehre hak ettiği mutluluğu yaşatma adına samimi şekilde gayretlerimiz olacak." dedi.

Hedefe ulaşmaya inanmış bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Ünal Karaman, "Bazı zaferler parayla değil, inanmış yüreklerle kazanılır. İşte bu yürek ve inanmışlık bizde var. Bu büyük taraftarımızın 20 yıldan beri özlemle beklediği başarıyı Adana olarak hep birlikte yakalayacağız." İfadelerini kullandı.

Kamp kadrosunun 26 ya da 27 futbolcudan oluşacağına dikkat çeken Adana Demirspor Teknik Diektörü Karaman, "Tüm futbolcular benim oyuncumdur. Hak eden formayı alır. Çizgim de adalet çizgisidir. Bu çizginin dışına bugüne kadar hiç çıkmadım. Forvet için yerli bir futbolcu ile görüşüyoruz. Onu transfer edersek üçüncü yabancı oyuncuyu diğer mevkiler için düşünüyoruz." diye sözlerini tamamladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.