Umutlar yeşerdi

Umutlar yeşerdi

Ligin bitimine 6 hafta kala, içeride oynadığı Denizlispor ve Kartalspor maçlarından 3'er puanla ayrılan ve yeniden potaya giren Torku Konyaspor'da ilk 6 için umutlar arttı. Temsilcimiz hafta sonunda Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarına da başladı

Torku Konyaspor’da, lider Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. PTT 1. Ligin 28. haftasını 4-1'lik Kartalspor galibiyetiyle kapatarak moral ve güven tazeleyen yeşil-beyazlılar, bir günlük izinin ardından haftanın ilk antrenmanını dün Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirdiler. Çalışmaya sakat futbolcuların dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları ve morallerinin yüksek olduğu gözlendi.  Bugün ve yarın taktik çalışacak olan Kartallar hazırlıkların Konya bölümünü Cuma günü tamamlayacaklar ve program değişmemesi halinde aynı gün öğleden sonra Kayseri’ye gidecekler. Torku Konyaspor’da, Erciyes hazırlıkları Cumartesi günü orada gerçekleştirilecek antrenmanla tamamlanacak. Ligde, ilk 6 mücadelesi veren rakipleri Adanaspor, Boluspor, 1461 Trabzon ve Manisaspor’un yenilmesi, Adana Demirspor ile Bucaspor’un da berabere kalmasıyla rakiplerine bir adım daha yaklaşan ve ilk 6 umutlarını artıran Torku Konyaspor, Karşıyaka ile birlikte haftanın en karlı takımları arasında yer aldı..

GOLCÜLER İŞ BAŞINDA

Sezona başından buyana ilk kez 4 gol atabilen Torku Koanyaspor’un golcüleri Erdal ve Neca iş başında.. Ars ise suskunluğunu bu haftada korudu. Ligin başından bu yana rakip fileleri 31 kez havalandıran Kartalların gollerinden 23’ünü bu üç futbolcu attı. Erdal, Kartalaspor karşısında perdeyi açan süper golle toplam 10 gole ulaştı.. Kartalaspor filelerini 2 kez havalandıran Neca ise en son 8. hafta da Boluspor’a 2 gol atmıştı.. Neca diğer gollerini ise ligin ilk yarısında Adana Demirspor, Tavşanlı Linyitispor ve Samsunspor’a atmıştı.. 20 hafta sonra yeniden golle buluşan Neca toplamda da 7 gole imza attı.. Torku Konyaspor’a, devre arasında transfer edilen Hollandalı futbolcu Ars, 6 golde kaldı.. İlk kez forma giydiği maçta  Adana Demirspor’a 3 gol birden atan Ars, daha sonra Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Samsunspor’a 1’er gol kaydetmişti.. 6 golü bulunan Ars, 4 haftadır golle buluşamadı.  

28. HAFTADA 30 GOL ATILDI

Torku Konyaspor’un 39 puanla 10. sırada tamamladığı 28. haftayı da, Denizli deplasmanından 3 Puanla dönen Erciyesspor lidere kapattı.  İlk iki mücadelesi veren bir diğer takım Çaykur Rizespor ise, Adanaspor galibiyetiyle ikinci sıradaki yerini korudu. 3. sırada ise Trabzon yer almakta. Ligin dibinde yine Ankaragücü, Kartalspor ve Tavşanlı Linyitspor bulunmakta.. Göztepe, Samsunspor, Şanlıurfa ve Denizlispor düşme tehlikesi yaşayan diğer takımlar..

PTT 1. ligde 28. hafta oynanan karşılaşmalardan altısını ev sahibi, ikisini deplasman takımları kazanırken, bir maçta berabere sona erdi. Tüm maçlarda gol sesinin çıktığı ve toplam 30 golün atıldığı haftada, en gollü karşılaşma 5-5 sona eren Adana Demirspor-Bucaspor maçı olarak istatistiklere geçti.. 4-1 biten Konyaspor-Kartalspor maçı da haftanın en farklı galibiyeti oldu..

ERCİYES MAÇI PAZAR GÜNÜ

Torku Konyaspor ile Erciyesspor arasında ki maç, Pazar günü oynanacak. 29. haftanın açılış maçları, Cumartesi günü, saat 14.00’de MKE Ankaragücü-Göztepe ve Karşıyaka-Çaykur Rizespor arasında yapılacak. Aynı gün saat 19.00’da Manisaspor-Boluspor karşılaşacak. Ligde, Pazar günü, saat 14.00 Bucaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzon-Adana Demirspor ve  Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları var.. Saat 16.00’da Şanlıurfaspor-Samsunspor mücadele edecek. Lider Kayseri Erciyesspor ile Torku Konyaspor arasındaki haftanına maçı saat 19.00’da başlayacak. Ligde 29. hafta maçları, Pazartesi günü saat 20.00’de yapılacak Adanaspor.-Denizlispor maçıyla tamamlanacak.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.