Umudumuz Çumra

Umudumuz Çumra

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Karapınar Belediyespor sahasında yenilirken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz Karapınar Belediyespor sahasında yenilirken Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda berabere kaldı. Gruptaki diğer temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise bugün sahasında ligin kayıpsız lideri Ceyhanspor’u konuk edecek. 2 temsilcimizin aldığı  kötü sonuçların ardından Çumra’dan galibiyet haberi bekleniyor.

SARAYÖNÜ BELEDİYE 1 PUANA RAZI OLDU    

Sarayönü Belediyespor deplasmanda Kozan Belediyespor’a konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip istediği galibiyeti alamadı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında 2 net pozisyon yakalayan Sarayönü Belediyespor Mustafa Sayan ve Okan ile bu pozisyonlardan yararlanamadı. İki oyuncunun şutlarını kaleci çıkarmayı başardı. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Rakip takımın bir topu direkten dönerken maçın 44. dakikasında Sarayönü Belediyespor kalecisi Emre hava topu mücadelesinde sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Emre oynamak istemesine rağmen sağlık görevlileri genç oyuncuyu hastaneye gönderdi. Yapılan tetkiklerin ve çekilen filmin ardından genç kalecinin ciddi bir probleminin olmadığı ortaya çıktı. Yeşil-siyahlı ekip Lig ikinciliği için önemli bir fırsatı kaçırdı.

KARAPINAR BELEDİYESPOR YİNE KAYBETTİ

Sezon başından buyana kazanamayan Karapınar Belediyespor bu hafta sahasında Niğde Belediyespor’a 4-1 yenildi. 40. Dakikaya 1-1 beraberlikle giren yeşil-siyahlı ekipte kaleci kırmızı kartla oyun dışında kalınca Karapınar Belediyespor maçı 10 kişi tamamladı. Yeşil-siyahlı ekip güçlü rakibi karşısında 10 kişi kalınca beraberliği sonuca yansıtamadı.

ÇUMRA CEYHAN’IN UNVANINI SONLANDIRMAK İSTİYOR

 Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise bugün sahasında ligin kayıpsız lideri Ceyhanspor’u konuk edecek. 2 temsilcimizin aldığı  kötü sonuçların ardından Çumra’dan galibiyet haberi bekleniyor. Çatalhüyük Çumra Belediyespor’un zorlu müsabakası saat 13.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.