Umre talihlileri belirlendi

Umre talihlileri belirlendi

Emmioğlu Giyimin 1 Kasım 2010 tarihinde başlayan ve 29 Nisan 2011 tarihinde sona eren umre kampanyasının talihlileri Mevlana Kültür Merkezinde yapılan çekilişle belirlendi

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği umre kampanyaları ile büyük ilgi toplayan Emmioğlu Giyimin bu yıl 4. düzenlediği ve 1 Kasım 2010 tarihinde başlayan 29 Nisan 2011 tarihinde sona eren umre kampanyasının talihlileri hafta sonu Mevlana Kültür Merkezinde yapılan çekilişle belirlendi. Noter huzurunda canlı yayınla yapılan çekiliş programında rakamları, 25 TL’lik alışveriş yaparak kupon doldurup katılan adaylar çekti. Büyük heyecanın yaşandığı çekilişte 25 asil 25 yedek talihli belirlendi. Kuran tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Emmioğlu Giyim Medya Pazarlama Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Gökay, her yıl olduğu gibi bu yılda müşterilerinden 25 kişiyi umreye göndereceklerini söyleyerek, “Heyecanımız çok büyük, çünkü böylesi güzel ve kutlu bir seyahatin vesilesi olmak ayrı bir mutluluk veriyor. Emmioğlu Giyim olarak Rıza Turizm’le birlikte yapacağımız bu seyahatin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca talihli müşterilerimizi de şimdiden kutluyorum. Hedefimiz gelecek yıllar için 25 rakamının daha da fazlası olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kampanyamıza ilgi gösteren tüm müşterilerimize teşekkür ediyor diğer kampanyalarımızda da bir arada olmak istiyoruz” dedi.

Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu ise, belirlenecek talihlilerle kutsal bir yolculuk yapacaklarını belirterek, “Bugün burada yapılacak çekilişle bizimle umreye gitme hakkı elde edecek tüm talihlileri şimdiden kutluyorum. Umre ve Hac para işi değil, nasip işidir. Bu çekilişte hiç şüphesiz nasibi olana çıkacaktır. Hac ve Umre’de en çok tercih edilen firmaların başında gelen Rıza Turizm, bugüne kadar verdiği hizmet ile hac ve umre ibadetinde önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda Emmioğlu Giyim’le de çözüm ortağı olmamız bizleri ayrıca mutlu etmiştir” diyerek umre kayıtlarının devam ettiğini belirtti. Konuşmaların ardından başlayan çekilişte ise büyük heyecan yaşandı. Çekilişte kazanan talihlilerin umre seyahati 20 Haziran–20 Temmuz 2011 tarihleri arasında 16 gün olarak gerçekleşecek. İşte yapılan çekiliş sonrasında belirlenen 25 talihlinin isimleri: Mustafa Ayvacı, Fadimana Şakalak, Arzu Sevinç, Ayşe Gülek, Ömer Söker, Mustafa Kirli, Sadife Servi, Yüksel Yöngül, Güven Sağlam, Ayşe Limoncu, Halil İbrahim Altın, Osman Özer, Hamza Alım, Kıymet Keleş, Mehmet Altıntaş, Nurettin Gürbüzer, Nuray Öksu, İsmail Eren, Havvaana Çolak, Bilal Kayılıbal, Emine Yorulmaz, Kasım Kılınç, Makbule Sarıbaş, Eyüp Yılmaz ve Nermin Koç.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.