Uğur: Hedefimiz ilk 5’ten kopmamak

Uğur: Hedefimiz ilk 5’ten kopmamak

Antalya kampında çalışmalardan oldukça memnun olduğunu kaydeden Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Bulut “ligi ikinci yarısında hedefimiz ilk beşin içinde yer almak” dedi

Antalya kampında çalışmalardan oldukça memnun olduğunu kaydeden Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Bulut “ligi ikinci yarısında hedefimiz ilk beşin içinde yer almak” dedi.“Kampımız yoğun tempoda devam ediyor. İyi şartlar altında çalışıyoruz. Biz futbolcular olarak gayretimizi sürdürüyoruz” diyen Uğur Bulut sözlerini şöyle sürdürdü.

“İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapıp tekrar üst sıraları zorlamak istiyoruz. Burada hazırlık maçlarımızda devem ediyor. Ancak hazırlık maçları ölçü değildir. Biz sezon başı 6 hazırlık maçı oynadık ve hiç yenilmedik. Sadece bir gol yedik. Bu yüzden hazırlık maçları lig için ölçü değildir. Hazırlık maçları futbolcunun saha içersinde kendisi görmesi ve hoca için bir rapor gibidir. Hazırlık maçlarında tabi ki elimizden geldiği kadar gayretimizi gösterip galip gelmek istiyoruz. İkinci yarı için hedeflerinin ilk 5’ten kopmamak. Ligin ikinci yarısına zorlu rakiplerle oynayarak başlayacağız. Fikstürümüz zor ancak ligin hemen başında bu maçlarda neler yaptığımızı gördük. İnşallah bu iki maçtan istediğimiz puanları çıkarıp üst sıralar için aday takımlar arasında olmak istiyoruz. Bazı maçlarda gole dönük oynadım. Hocam görev verdiği sürece her mevkide oynamaya çalışıyorum. Saha içinde agresif bir yapım var. Bunu da arkadaşlarımla birlikte takım olarak sahaya yansıtıp puanları toplamak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.