U19'da 2.hafta heyecanı

U19'da 2.hafta heyecanı

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan U19 Liginde heyecan cumartesi ve pazar oynanacak karşılaşmalar ile devam edecek

İlk haftası Selçuklu Belediyespor'un liderliği ile tamamlan Süper Grupta 2. hafta yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Geride kalan haftayı galibiyetle kapatan iki ekip Selçuklu Belediyespor ve Demirspor Şehit Muharrem Samur Sahasında karşı karşıya gelecek. Demirspor'un ev sahibi olduğu mücadele saat 12.00'de başlayacak. Grubun diğer maçında ise ilk haftayı bay geçen Çatalhüyük Çumra Belediyespor deplasmanda Ereğli Şekerspor'a konuk olacak.Ereğli ekibi ilk maçta Selçuklu Belediyespor'a 4-1 yenilmişti. Ereğli'de oynanacak müsabaka saat 14.00'te başlayacak.
Bu mücadele öncesinde ise ilk haftayı yenilgi ile kapatan Ereğlispor ve İhsaniye Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Müsabakanın başlama saati 12.00. Grubun son maçında ise yarın Tümosanspor Akşehir endüstrispor'u konuk edecek. Şehit Süleyman Ballan Sahasında oynanacak mücadele saat 14.00'te başlayacak. A Grubunda ise Havzanspor ile Konya Hilalspor Şehit Süleyman Ballan Sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 12.00'de başlayacak. Grupta oynanacak diğer 2 maç ise saat 13.00'te başlayacak. Bu karşılaşmaların ilkinde  Konya 1907spor deplasmanda Cihanbeyli Belediyespor'a konuk olacak.diğer maçta ise Sarayönü Belediyespor sahasında Kuluspor'u konuk edecek.
B grubunda ise karşılaşmalar yarın oynanacak.  Haftaya lider giren Karapınar Esnafspor sahasında iilk maçını kaybeden Konya Yolspor'u konuk edecek Karapınar'da oynanacak mücadele saat 13.00'te başlayacak. İlk haftayı galibiyetle kapatan Selçukspor ise Şehit Süleyman Ballan Sahasında Muhasebe Gençlerspor ile karşılaşacak.müsabaka  saat 10.00'da başlayacak. Grubun son maçında ise Ilgınspor sahasında Yeni Emirgazi Belediyespor'u konuk edecek. Müskabakanın başlama saati ise 13.00
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.