U15 ve U17 ligi birincileri belli oldu

U15 ve U17 ligi birincileri belli oldu

U15 ve U17 liginde birinciler belli oldu. Konyaspor U15 ve U17 Liginde şampiyon olurken U17 Liginin diğer birincisi Selçukspor U15 liginin birincisi ise Selçuklu Belediyespor oldu

Futbol Amatör Küme U 15 ve U17 Ligi 2011-2012 sezonunun birincileri belli oldu. Oynanan final grubu maçlarının ardından U17 Liginde Konyaspor ve Selçukspor  Konya şampiyonu olarak gruplara katılma hakkı elde etti. Bu iki takım U17 Ligi Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında Konya’yı temsil edecek. Konyaspor B grubunu lider tamamlayarak final maçları oynama hakkı elde etmişti. Final grubunda Tümosanspor ve Selçuklu Belediyespor ile eşleşen yeşil-beyazlı ekip Selçuklu Belediyespor’u 1-0 Tümasonspor’u ise 6-1 yenerek  gruplara gitme hakkı elde etti. U17 Liginde gruplara gitme hakkını kazanan ikinci takım ise diğer final grubunu lider tamamlayan Selçukspor oldu. Selçukspor C grubunu lider tamamlayarak final grubuna gitme hakkını elde etmişti. Sarı-lacivertli ekip final grubunda Demirspor ve Akşehir Belediye Kültürspor ile mücadele etti. Selçukspor ilk maçında Akşehir Belediyesi Kültürspor’u 3-0 ikinci maçında ise Demirspor’u 1-0 yenerek Konya şampiyonu oldu. Sarı-lacivertli ekip Konyaspor ile birlikte Konya’yı U17 Ligi Türkiye Şampiyonası grup maçlarında temsil edecek.
U 15 Liginde de 2011-2012 sezonun şampiyonları belli oldu. Selçuklu Belediyespor grubu 4 puanla lider tamamlayarak adını Türkiye Şampiyonası elemelerine yazdıran ilk takım olurken  Tümasonspor’u 4-1 yenen Konyaspor ise 6 puanla gruplara giden 2. takım oldu. Konyaspor ilk maçında 1905 Ultraslanspor’u 2-0 ile geçmişti. Selçuklu Belediyespor ise ereğlispor ile 1-1 berabere kalırken Karakartallar’ı 8-2 ile geçmişti. Konyaspor ve Selçuklu Belediyespor Konya’yı U15 Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında temsil edecek. Maçlar federasyonun belirleyeceği bir tarihte oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.