Tütüneker: Hiç bir maç kolay değil

Tütüneker: Hiç bir maç kolay değil

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3 hafta sonra aldıkları Gençlerbirliği galibiyetinin Trabzonspor maçı öncesi takıma büyük moral kazandırdığını söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 3 hafta sonra aldıkları Gençlerbirliği galibiyetinin Trabzonspor maçı öncesi takıma büyük moral kazandırdığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor, 26 Eylül Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Arsinspor, 29 Eylül Pazar günü ise lig maçında ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, bir günlük izin sonrasında akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı. Teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Ali Çamdalı ve Mehmet Güven takımdan ayrı çalışırken ısınma hareketleri sırasında arka adalesinde çekme hisseden Theofanis Gkekas antrenmanı salonda tamamladı. Haftanın ilk çalışması çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

"HİÇ BİR MAÇ KOLAY DEĞİL"
Teknik direktör Uğur Tütüneker basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig’de 3 hafta sonra Gençlerbirliği maçında alınan 1-0’lık galibiyetin takıma büyük moral getirdiğini kaydetti. Tütüneker, “Çocuklar lige adapte oldukça daha iyi şeyler ortaya çıkmaya başlıyor. Bu işler hemen 3 haftada olmuyor. Azıcık sabırla beklememiz lazım. İyi bir takıma karşı galip geldik. Hakikaten Gençlerbirliği iyi bir takım, onlarında iyi oynadığını düşünüyorum. Dolayısıyla çok önemli bir galibiyet aldık. Her zaman iyi oyun ve gol pozisyonu sizi bir yerlere getirmiyor, mutlaka ve mutlaka moral için 3 puan lazım. Onu da bu hafta aldık, Trabzon’a daha moralli gideceğiz. Önce kupa maçımız var daha sonra Trabzon maçına daha rahat çıkabiliriz. Hiçbir maç bizim için kolay değil, her maç bizim için zor. Ama çocuklar öyle bir mücadele ortaya koyuyor ki, takdir etmek lazım. En azından o mücadeleyi ortaya koyuyorlar. Bu mücadele ve iyi oyun daha güzel sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum” dedi.

Geniş bir kadroya sahip olduğunu, takımda yer alan bütün futbolculara görev düşeceğini ifade eden Tütüneker, “Bu hafta Gençlerbirliği maçında Kibong’un yerine 34. dakikada Recep oyuna girdi ve çok önemli bir katkı sağladı. Dolayısıyla oyundan birini almam lazımdı o da Kibong’tu. Kibong kötü oynadığı için değil o an ofansif yönde bir şey yapmam lazımdı, ondan dolayı Recep oyuna girdi. Ne kadar katkı sağladığını hepimiz gördük. Bu takımda herkese ihtiyacımız var. Takım istediğim oyunu şu ya da bu ortaya çıkaracak diyemem. Hafta hafta bakıyoruz. Bu hafta önce kupa maçımız var. Ondan sonra Trabzon maçına çıkacağız. Kupadan sonra Trabzon maçına konsantre olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.