Tütüneker: Bu maçı almalıyız

Tütüneker: Bu maçı almalıyız

Torku Konyaspor'un başarılı teknik direktörü, iç sahada kazanamama şanssızlığına yarın oynanacak Göztepe maçı ile son vereceklerini belirterek, her maçı tek tek düşündüklerini söyledi

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, takım olarak iyi oyununu sonuca yansıtamadıklarını, üç maçlık serinin TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı deplasmanda alınan galibiyetle sona erdiğini belirterek yeniden bir özgüven kazanımı yaşadıklarını dile getirdi. Teknik direktör Uğur Tütüneker, iç sahada maç kazanamama şanssızlığına Göztepe karşısında son vereceklerine inandığını sözlerine ekledi. Göreve geldikleri günden bu yana takım oyununda bir ilerleme yaşadıklarının herkes tarafından kabul gördüğünü söyleyen teknik direktör Uğur Tütüneker, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Bakıldığında 5 deplasman maçından 4'ünü kazandık. Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçı belki de Torku Konyaspor'da ki görev süremiz içerisinde istediklerimizi yapamadığımız tek maç oldu.

Diğer maçlara bakıldığında oyun anlamında, skor anlamında iyi işler yaptık. Ama gol problemi yaşadığımız maçlarda oldu. Bundan dolayı sahamızda galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimiz Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor karşılaşmalarını hatta 4-0 yenildiğimiz ama bu farklı yenilgiyi hak etmediğimize inandığımız 1461 Trabzon maçını puan kayıplarıyla kapatmak zorunda kaldık. Ama biz artık geçmişi unuttuk. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçıyla birlikte 13 maçlık serinin ilk ayağını istediğimiz sonuçla bitirdik. Bizim adımıza yeniden bir özgüven kazanımı yaşadık. Artık önümüzde 12 maç var. Her maçı tek tek düşünüyoruz ve daha öncede olduğu gibi tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Ars'ın gelmesiyle birlikte gol sorunumuza çözüm bulmaya başladığımızı da söyleyebiliriz. Ama daha iyi olmak zorundayız. Kendi sahamızda uzun bir süredir maç kazanamama problemi yaşıyoruz. Göztepe maçıyla birlikte bunu da aşacağımıza inanıyoruz.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.