Turnuvada ilk sınav

Turnuvada ilk sınav

Selçuk Üniversitespor yeni sezon hazırlıkları dahilinde katıldığı Muratbey Turnuvasında bugün ilk maçına çıkacak Sarı-mavili ekibin Uşak Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma Saat:16.00da başlayacak

T2BL takımlarından Selçuk Üniversitesispor yeni sezon hazırlakları dahilinde Uşak’ta düzenlenen Muratbey Turnuvasına katılacak. Sarı-mavili ekip Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Muratbey Turnuvasında ilk maçını bugün saat:16.00 da Uşak Belediyespor ile oynayacak. Erkekler İkinci Ligi takımlarından Uşak Belediyesi’nin, yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenleyeceği Muratbey Turnuvası’na Beykoz, Selçuk Üniversitesi ve Gelişim Koleji katılacak. Uşak’ta 2-4 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvanın açılış maçı saat 14.00’te Beykoz ile Gelişim Koleji arasında oynanacak. Muratbey Turnuvası’nın maç programı şu şekilde; 2 Ekim 2009: 14.00 Beykoz - Gelişim Koleji, 16.00 Selçuk Üniv.-Uşak Bld. 3 Ekim 2009: 14.00 Gelişim Koleji-Selçuk Üniversitesi, 16.00 Uşak Bld.-Beykoz. 4 Ekim 2009: 13.00 Selçuk Üniv.-Beykoz, 16.00 - Gelişim Koleji-Uşak Bld.
Oynanan hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görme fırsatı bulduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş,” Yeni sezon hazırlıklarımız sürüyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın eksiklerini görme fırsatı buluyoruz. Liglerin başlayacağı güne kadar eksiklerimizi gidererek sezona sorunsuz başlamak istiyoruz” dedi.
Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu lig öncesi yapılacak olan turnuvalar ve özel maçlarla takımın istenilen düzeye geleceğini ifade ederek” Biz bu yola çıkarken önce üniversitemizin değerli yöneticilerine daha sonra da sporsever öğrencilerimize güvendik. Tecrübeli çalıştırıcımız İsmail Beleş ile bu takımın tüm eksikliklerini gidererek arzulanan seviyeye geleceğine inanıyoruz” dedi.
Uşak Turnuvasında çok daha ciddi maçlarla takımın daha istikrarlı bir havaya kavuşacağına inandıklarını ifade eden Kaftanoğlu” Bizler yönetim olarak göreve gelirken bu şehirde basketbol sporunun ve heyecanın sona ermemesi için seve seve bu anlamlı ancak zor görevi üstlendik. Şimdi yönetim olarak tek bir hedefimiz var oda bu takımı yeniden BEKO basketbol ligine çıkarabilmek. Bu hedef doğrultusunda yönetim olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz”diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.