Türmak, turizmde iddialı

Türmak, turizmde iddialı

Anamur İkonyum Otelde tanıtım toplantısı düzenleyen Türmak hizmet kalitesiyle turizmde iddialı

Anamur İkonyum Otel’de tanıtım toplantısı düzenleyen Türmak hizmet kalitesiyle turizmde iddialı

 

 

Türmak Grup, turizm sektörüne de yatırım yaptı. İnşaat sektörünün olmazsa olmazı duvar kağıdı, vitrifiye, banyo, mutfak, aksesuar, şömine, seramik, doğal taş gibi birçok ürünün ithalat ve ihracatını yapan, bünyesindeki ithal ve yerli markalarıyla yurt içi ve yurt dışında geniş şube ağına sahip Türmak Grup faaliyetlerini turizm sektöründe de sürdürecek. Akdeniz’in en bakir aynı zamanda en temiz sahiline sahip ilçesi Anamur’da kişiye özel hizmet sunan bir otel için kolları sıvayan Türmak, kalabalıktan bunalan insanlara unutulmaz bir tatil imkânı sağlamak için geçtiğimiz aylarda rezervasyon almaya başladı. Müşterilerinin yanı sıra dostları ve iş dünyasındaki tanıdıklarıyla yeni atılımlarının mutluluğunu paylaşmak isteyen Türmak Anamur İkonyum Otel’de hafta sonu program düzenledi.

 

Geçtiğimiz hafta sonu iş, siyaset ve basın camiasının aileleriyle birlikte katılabilecekleri bir tatil programı hazırlayan Türmak, misafirlerine İkonyum’da unutulmaz anlar yaşattı. Masmavi bayraklı plajı, altın sarısı kumsalı ile Anamur ve İkonyum’a hayran kalan misafirler Anamurun tarihi yapıtlarından Mamure Kalesi ve antik kenti Anamuryum’a gezi aktivitesine katılma imkânı buldu. Anamur’un ilk yerleşim yeri olan Anamuryum tarihi ve doğal güzelliğiyle misafirlerini büyüledi. Anamur’un denizinden ve İkonyum Otel’in üç farklı havuzundan istifade eden misafirler ev ortamını aratmayan dairelerinde yazın son günlerinde aile ve dostlarıyla hem eğlenme hem de dinlenme fırsatı buldu. Türmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Türkyılmaz, programa katılan konuklara teşekkür ederek, konuklardan otelle ilgili olumlu tepki aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

İş, siyaset ve basın camiasından biri çok misafirin katıldığı etkinlikte Türmak Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Türkyılmaz, misafirleriyle özel olarak ilgilendi ve İkonyum Otel’de gerçekleştirmiş oldukları programa katılan herkese teşekkür etti.

 

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.