Türkonfed: Türkiye Ekonomiye Odaklanmalı

Türkonfed: Türkiye Ekonomiye Odaklanmalı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, Türkiye’nin önemli seçimleri geride bıraktığını, bundan böyle ekonomiye odaklanması gerektiğini kaydetti.Yeni Cumhurbaşkanı’ndan kırık kalpleri onarmasını...

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Süleyman Onatça, Türkiye’nin önemli seçimleri geride bıraktığını, bundan böyle ekonomiye odaklanması gerektiğini kaydetti.

Yeni Cumhurbaşkanı’ndan kırık kalpleri onarmasını talep eden Onatça, “Sonucun hayırlı olmasını diliyoruz. Sayın Erdoğan, yaptığı balkon konuşmasında tartışmaları, kırgınlıkları geride bırakalım mesajı verdi. Bu konuşmaya sadık kalınan uygulamalar kırılan kalplerin onarılmasını sağlar. Kendisine 76 milyonun tamamını temsil edeceği, kucaklayacağı hassas ve büyük sorumluluk isteyen görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

“REHAVET ORTADAN KALKMALI”

2014 ile başlayan yerel ve cumhurbaşkanı seçimlerinin geride bırakılmasının, ülkenin lehine olabileceğini belirten Onatça, şunları ifade etti:

“Dünya ekonomisinde kırılganlıkların devam etmekte olduğu bir ortamda tamamlanan seçim süreci iş dünyasında güven ve beklentilerin düzelmesine katkıda bulunacaktır. Seçim öncesinde Anadolu’ya hakim olan rehavetin, seçim sonrasında ortadan kalkmasını umuyoruz. Türkiye ekonomisinde çözüm bekleyen yapısal sorunların bir süredir siyasetin gölgesinde kaldığı ve gereken önemi bulamadığı hepimizin malumu. Önümüzdeki günlerde gerek başbakan gerekse ekonomi yönetiminin krizsiz belirlenmesi tedirginliği de ortadan kaldırır. Bu çerçevede ekonomide bekleyen önlemlerin devreye sokulması, bu senenin son çeyreğinde ve gelecek sene elde edeceğimiz büyüme oranının hızlanmasını sağlayacaktır.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.