Turkcell‘in Dijital Eğitimleri Büyük İlgi Gördü

Turkcell‘in Dijital Eğitimleri Büyük İlgi Gördü

Turkcell Dijital Akademi, 6 ayda büyük ilgi gördü. 143 ülkeden 1 milyon 300 bini aşkın girişin yapıldığı platformda, toplam 450 saati aşkın eğitim içeriği bulunuyor.KPSS, YGS ve LYS soruları, deneme sınavları, bölüm tanıtımları, rehberlik...

Turkcell Dijital Akademi, 6 ayda büyük ilgi gördü. 143 ülkeden 1 milyon 300 bini aşkın girişin yapıldığı platformda, toplam 450 saati aşkın eğitim içeriği bulunuyor.

KPSS, YGS ve LYS soruları, deneme sınavları, bölüm tanıtımları, rehberlik eğitimleri ile 300 bini aşkın gence hitap eden Turkcell Dijital Akademi’nin en çok talep gören alanlarından biri de İngilizce eğitimler. Geçtiğimiz aylarda devreye sokulan İngilizce modüllerden 140 bini aşkın internet kullanıcısı yararlandı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen, akademinin büyük ilgi gördüğüne işaret ederek, “Platformumuzu girip eğitim alarak istihdama dahil olduklarını ileten gençlerimiz, mutluluğumuzu daha da artırıyor. Bu eğitim imkanının kapısı başta 35 milyon Turkcell’li olmak sureti ile herkese açık. Turkcell Dijital Akademi ile insanımız için değer yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Akademide eğitimler 35 milyon Turkcell kullanıcısına açık olup ücretsiz. Platformdan faydalanmak için www.turkcell.com.tr/Akademi‘ye üye girişi yapmak gerekiyor. Bunun için 2222’ye SIFRE yazıp göndermek ve gelen şifreyi kullanmak yeterli.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.