Türkcell Mobil şirket toplantıları Konya'da devam etti

Türkcell Mobil şirket toplantıları Konya'da devam etti

Turkcell'in şirketlere ve KOBİ'lere yönelik olarak sürdürdüğü Mobil Şirket tanıtım toplantılarının Konya ayağı gerçekleşti

Turkcell'in şirketlere ve KOBİ'lere yönelik olarak sürdürdüğü Mobil Şirket tanıtım toplantılarının Konya ayağı gerçekleşti.
Dedeman Otel'de düzenlenen toplantıya Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ile çok sayıda davetli iş adamı katıldı. Toplantıda iş adamlarına bir konuşma yapan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iş dünyasında günümüzde en önemli olan şeyin farklılaşma olduğunu belirterek, "Farklılaşma neden önemli? Çünkü herkesin aynı şeyi ürettiği ve satmaya çalıştığı bir ortamda sizin bir adım öne geçebilmeniz için rakiplerinizden farklı olmanız gerek. Bunu nasıl yapacağız derseniz ilk olarak teknolojiyi takip etmeniz gerek. Günümüzde teknoloji, baş döndürücü bir hızla gelişiyor. 2G ile 3G arasında 120 kat hız farkı var. O değişimin getirdiği farklılığı işinize uygulayabilirseniz hem kaliteli üretim yaparsınız, hem maliyetleriniz düşer, hem de fark oluşturmuş olursunuz" dedi.

DEVİR MOBİL İNTERNET DEVRİ
Dünyanın çok kritik bir dönemeçten geçtiğini de dile getiren Süreyya Ciliv, "Artık dünyada yeni bir dönem var. Mobil İnternet dönemi. Artık kişisel telefonlarımız kişisel bilgisayarlara dönüşmeye başladı. Artık her yerde ve her zaman istediğiniz bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Bu dönemle birlikte şirketler artık bu platforma yönelik çalışmalara ağırlık vermeye başladı. Bugün dünya nüfusu 7 milyar. Cep telefonu kullanıcı sayısı ise 5.7 milyar. İnternet kullanıcısı ise 1.5 milyar. Mobil internetin hayatımıza iyice girmesiyle birlikte internet kullanıcılarının sayısı 3-4 kat artacaktır. Bu dönem tıpkı radyodan televizyona geçiş gibi. Sadece ses ve mesaj alışverişinde bulunduğunuz telefonlarınız artık birer bilgisayar haline geliyor" şeklinde konuştu.

TURKCELL AVRUPA'NIN 3. BÜYÜK GSM ŞİRKETİ
Şu an 9 ülkede 61 milyon Turkcell kullanıcısı olduğunu kaydeden Ciliv, "5 ülkede pazarın lideri konumundayız. New York borsasında işlem gören tek Türk firmasıyız. Şu an abone sayısı bakımından ise Avrupa'da 3. büyük GSM firması olma özelliğini taşıyoruz. Son olarak Almanya'da kurduğumuz Turkcell Europa şirketiyle artık Almanya'daki vatandaşlarımız da Turkcell hizmetlerinden faydalanabilecek. Yaptığımız bir çalışmada gördük ki Diyarbakır'da 3G şebekesi 43.2 Mbps hız ile çalışırken Paris'te 3.9 Mbps ile çalışıyor. Yani Türkiye'nin dört bir yanındaki 3G servisimiz Paris'tekinin 10 katından fazla bir hızla çalışmaktadır. Şu an kadar inovasyon için 1.3 milyar liralık yatırım yapmışız ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.