Türk İşadamı Aracıyla Sen Nehri'ne Uçtu

Türk İşadamı Aracıyla Sen Nehri'ne Uçtu

Fransa'nın başkenti Paris'te Sen Nehri'ne uçan araçtaki Türk işadamı Selahattin İlkuçan'ın (50) cesedine ulaşıldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te Sen Nehri'ne uçan araçtaki Türk işadamı Selahattin İlkuçan'ın (50) cesedine ulaşıldı. 23 yıldır Paris'te yaşayan işadamının intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Maktulün en yakın arkadaşı olduğunu belirten Remzi Şekerci, polis kaynaklarına dayanarak, olayın intihar olduğunun söyledi. Şekerci, bu durumun çevredeki kamera kayıtları ile teyit edildiğini ifade etti.

Taziyelerin kabul edildiği Villiers le Bel Camii’nde basın mensuplarına açıklama yapan Şekerci, Selahattin İlkuçan'ın bir anlık bunalım sonucu intihar ettiğini söyledi. Güvenlik kameralarındaki kayıtların polis tarafından tarafına iletildiğini belirten Şekerci’ye göre Selahattin İlkuçan, hafta başında aracından inerek elindeki kuru sıkı tabanca ile havaya ateş ettikten sonra aracına bindi. İlkuçan, emniyet kemeri takılı ve camları açık olarak aracını hızla nehre doğru sürdü.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri İlkuçan’ın nehirden çıkarılan araçtaki cansız bedenini adli tıp kurumuna götürdü.

İlkuçan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Antalya’nın Elmalı ilçesine nakledilecek.

Koruma hizmeti sunan özel güvenlik şirketinin yanı sıra ehliyet kursu sahibi de olan işadamı Selahattin İlkuçan, son yıllarda da Türk toplumunu bir araya getiren sosyal ve kültürel organizasyonlara da aktif katkı sağlamıştı. İlkuçan, evli ve 6 çocuk babasıydı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.