Turhan: Bunun açıklaması olamaz

Turhan: Bunun açıklaması olamaz

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde ardı ardına gelen mağlubiyetler sinirleri gerdi.

Beko Basketbol Lig'inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde ardı ardına gelen mağlubiyetler sinirleri gerdi. Basın Sözcüsü Tunahan Turhan 26 sayı farkla yenilmelerini açıklamanın mümkün olmadığını söyledi.

Beko Basketbol Lig'inde 10. hafta maçları tamamlandı. Torku Konya Selçuk Üniversitesi deplasmanda oynadığı Trabzonspor Medical Park maçını 99 – 73 kaybederek camiayı şoke etti. Sarı mavililerin 26 sayılık farklı mağlubiyeti sonrası Basın Sözcüsü Tunahan Turhan bu denli farklı bir mağlubiyeti açıklamanın mümkün olmadığını söyledi.

“BU MAĞLUBİYETLER NORMAL SONUÇ”

Tunahan Turhan ardı ardına gelen mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü belirterek, “Oldukça zorlu rakiplerle karşılaştık, 4 haftadır mağlup oluyoruz. Aslına bakarsanız mağlubiyette normal sonuç. Gerçekten ligin en güçlü takımları ile ardı ardına karşılaştık. Bu hafta oynadığımız Trabzonspor belki ligin alt sıralarında ancak bu tamamen bir talihsizlik onlar için. Gerçekten iyi bir kadroları var. Bu nedenle de mağlubiyetler üzerinde pek durmuyoruz.” dedi.

“YENİLEBİLİRİZ AMA DİK DURMALIYIZ”

Basın Sözcüsü Turhan mağlubiyetler üzerinde durmasalar da aşırı farklı skorun kendilerini şaşırttığını ifade etti. Turhan, “Dediğim gibi güçlü rakiplerle oynadık. Ancak kimse 26 sayılık farkı açıklayamaz. Salondan mağlup ayrılabiliriz ama kafamız dik çıkabilmeliyiz. Savunmada ciddi sıkıntılarımız var. Yunus'un sakatlığı da burada ciddi bir etmen. En kısa sürede toparlanacağız umarım.” şeklinde konuştu.

“CİDDİ CİDDİ KONUŞUYORUZ”

Takımdaki aşırı düşüş hakkında görüşmeler yaptıklarını ancak net bir sonuca ulaşamadıklarını söyleyen Turhan, “Savunma hatası, oyuncu değişikliği hatası... Somut bir veri yok aslında elimizde. Biz yönetim olarak geride kalan haftalarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası içinde durum bu şekilde olacak. Hocamızla ciddi ciddi bu sorun üzerine konuşuyoruz. En kısa sürede toplanma sürecine gireceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.