Turgut güven tazeledi

Turgut güven tazeledi

Üniversitespor, yaptığı genel kurulla yeni yönetim kurulunu belirledi. Rektör yardımcısı Kürşat Turgut, yeniden seçilerek güven tazeledi. Turgut, hedeflerinin yeniden 1. Lige yükselmek olduğunu söyledi

Selçuk Üniversitespor’da yeni yönetim seçildi. Kulübün olağan genel kurulu yapıldı ve Onursal Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın yaptığı yeni yönetimin Başkanlığına Prof. Dr. Kürşat Turgut yeniden seçildi. Yeni yönetim ağırlıklı olarak Konyalı iş adamları ve sanayicilerden oluştu Rektörlük Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda çoğunluğun sağlanmasının ardından Divan oluşturuldu ve Divan Başkanı seçildi. Prof. Dr. Yusuf Doğruer’in Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda bir önceki yönetimin ibra edilmesinin ardından yapılan seçim ile yeni yönetim kurulu belirlendi.
Delegelerin oyları ile seçilen yeni yönetimde ağırlık Konyalı iş adamları ve sanayicilerden oluştu. Yeni yönetim kurulu ile kurullarının seçiminin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut ilk ve en önemli hedeflerinin yeniden Beko Basketbol ligine yükselmek olduğunu belirterek, “Yeni dönemde bize destek verme sözü veren ve her zaman yanımızda manevi desteğini bulduğumuz başta rektörümüz Sayın Süleyman Okudan olmak üzere üniversite camiasına ve Konyalı sanayicilerimiz ile iş adamlarımıza teşekkür ederim. Bu sezonda el birliği içerisinde güzel kaliteli ve heyecan dolu bir lig geçireceğimizi umarım” dedi.
Yeni yönetim kurulu önümüzdeki hafta yapacağı ilk toplantıda görev bölümünü gerçekleştirecek. Yeni yönetim Ali Arıkoğlu, Bülent Kaftanoğlu, Mehmet Demir, H. İbrahim Kafaoğlu, Mustafa Azman, Faruk Güraksu, Mehmet Kamanlı ve Uğur Özteke’den oluştu. Genel Kurulda Denetim Kuruluna Doç. Dr. Özgür İnan, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Koçak ve Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Mızrak seçilirken, Onur Kurulu da Prof. Dr. Dinçer Bedük, Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Doç. Dr. İbrahim Arslan, Işın Suvarıklı ve Zeki Çimen’den oluştu.
Öte yandan sarı-mavili temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezona yeniden BEKO Basketbol ligine dönme hedefi ile hazırlanan Selçuk Üniversitesi basketbol takımı ağırlık ve salon çalışmalarını tempolu kros çalışmaları ile yoğunlaştırdı. Antrenör İsmail Beleş ve kondisyoner İbrahim Tunç nezaretinde günde çift antrenman ile lig hazırlıklarını yoğunlaştıran sarı-mavili ekipte oyuncuların hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti umutlandırıyor. Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Beleş bu ağır ve yoğun antrenmanların meyvesini ligde alacaklarını söyledi. Beleş; “Lig öncesi rakiplerimiz ile aramızdaki farkı kapatmak dahası öne geçmek için oldukça tempolu bir çalışma içerisindeyiz. Sporcularımın bu tempoya ayak uydurma gayreti ve isteği bizler için son derece iyi bir işaret. Gelecek haftadan itibaren saha içi organizasyonlara başlayacağız. Teknik heyet ve sporcularımız bu sezon çok önemli bir sorumluluğun altına girdiğinin bilincinde. Bizlere güvenenleri mahcup etmemek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.