Tur Belh’ten başlamalı

Tur Belh’ten başlamalı

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu, federasyon olarak yeni başarılar elde etmek istiyoruz dedi

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Üzülmez, Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turu’nun, Hz. Mevlana’nın doğum yeri olan Belh’ten başlaması gerektiğini söyledi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Başkanı Emin Müftüoğlu ve Konya’da bisiklet sporuna gönül veren kuruluşların temsilcileri Konya Ticaret Odası’nda Başkan Üzülmez’in ev sahipliğinde bir araya geldi. Konya’nın bisiklet sporunda adından daha sık söz ettirmesi, daha çok yeni başarılara imza atılması gerektiğini ifade eden Başkan Üzülmez, “Bisiklet Federasyonu Genel Başkanımız ve bisiklet sporuna gönül verenlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Konya bisiklet camiasının sorunlarının çözümü için Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Federasyonumuz her türlü ilgi ve alakayı göstermektedir. Federasyon Başkanımız Sayın Müftüoğlu’na Konya’ya olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Uluslar arası Bisiklet Turu’nun Konya içinde kapalı bir havzada olmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Üzülmez, “Önümüzdeki yıllar için şimdiden planlama yaparak, Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turu’nun Hz. Mevlana’nın doğum yeri olan Belh’ten başlamasını ve Konya’da noktalanmasını sağlamalıyız. Bu işi Bisiklet Federasyonumuz organize etmeli, bizler de Konya olarak bu projenin içinde yer alarak destek vermeliyiz” diye konuştu. 
Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turu’nun Belh’ten başlatılması önerisiyle ilgili bir çalışma yapacaklarını ifade eden Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, “Federasyon yönetimi olarak yeni başarılar elde etmek için çalışıyoruz. Federasyon olarak birlik beraberlik içerisinde, bisiklet sporuna hizmet ediyoruz” dedi.
Uluslar arası 15. Gençler Meram Bisiklet Turnuvası’na katkılarından dolayı Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Üzülmez’e plaket verildi. Bisiklet Sporunu Kalkındırma ve Bisiklet Sevenler Derneği Başkanı Fatih Yılmaz ve Bisiklet Federasyonu Konya İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu tarafından verilen plaketi ve turnuva şampiyonunun giydiği formayı alan Üzülmez, “Uluslar arası 15. Gençler Meram Bisiklet Turnuvası’na Bulgaristan, Romanya, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan ve Suriye’den sporcular katılmıştır. Turnuvanın başarıyla sonuçlanmasında emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.