Tümosanspor 3 puanı 3 golle aldı

Tümosanspor 3 puanı 3 golle aldı

Futbol 1. Amatör Küme U 15 kategorisi B Grubuna dahil dün Merkez 2 Nolu Sahada oynanan maçta Tümosanspor, Konya İdmanyurdunu 3-0 yendi.

Maça hızlı başlayan Tümosanspor henüz karşılaşmanın ikinci dakikasında Fatih’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonrada ataklarına devam eden mavi-beyazlı ekip 8.dakikada bu defa M. Fatih’in attığı kafa golü ile farkı ikiye çıkardı. Bu skor aynı zamanda ilk devrenin sonucunu tayin etti. İkinci yarıda Konya İdmanyurdu ilk devreye oranla daha iyi bir futbol sergiledi. Ancak yapılan ataklar sonuçsuz kaldı. Maçın 50.dakikasında Tümosanspor’dan yine M. Fatih takımını 3-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra iki ekipte bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma Tümosanspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

U 15’TE İKİNCİ HAFTA HEYECANI
Futbol 1. Amatör Küme U 15 kategorisinde heyecan sürüyor. 3 grupta oynanan karşılaşmaların ilk haftasında adeta gol yağmuru yaşandı. Bugün ise heyecan kaldığı yerden devam edecek.  Merkez 2 Nolu, Cumhuriyet ve Selçuklu Belediyespor sahalarında oynanacak maçların programı şu şekilde Saat 12:00 Telekomspor−İhsaniye GB, 13:30 Demirspor−Ç.Çumra Belediye, 15:00 Havzanspor−1905 Ultraaslan (2 Nolu Saha), 12:00 Selçukspor−Karapınar Bld, 13:30 Konyaspor−Akşehir Bld Kültür, 15:00 Maliyespor−Konya Şekerspor (Cumhuriyet Sahası) 15:00 Selçuklu Belediye−Karatay Belediye  (Selçuklu Bld Sahası)

SAHA: 2 Nolu
HAKEM: Mehmet Sarıçiçek
TÜMOSANOSPOR:  Yaşar, M. Arif, Tolga, Rıdvan, Cemal, M.Fatih, Yunus, Arif, Ertuğrul, Fatih, Mahsun
KONYA İDMANYURDU: İbrahim, Burak, H.Hüseyin, Emre, E. Şahin, Ertuğrul, Vedat, Hacı, Berat, Muhammet, Masum
GOLLER: Dk 2 Fatih, 8 M. Fatih(Tümosanspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum