Tui'nin Üst Düzey Yöneticileri Muğla'da

Tui'nin Üst Düzey Yöneticileri Muğla'da

Ünlü seyahat acentesi TUİ-Suisse'nin CEO'su Martin Wittwer ile uçak şirketi Edelweiss Airlines'in CEO'su Karl Kistler'in aralarında bulunduğu üst düzey 154 yönetici ve sekiz İsviçreli gazeteci, Muğla'nın Dalaman ilçesine geldi.

Ünlü seyahat acentesi TUİ-Suisse'nin CEO'su Martin Wittwer ile uçak şirketi Edelweiss Airlines'in CEO'su Karl Kistler'in aralarında bulunduğu üst düzey 154 yönetici ve sekiz İsviçreli gazeteci, Muğla'nın Dalaman ilçesine geldi. Misafirler, ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali'ne gelişlerinde Muğla ve Türkiye'nin farklı yörelerinden oluşan ezgiler sergileyen bir dans grubu tarafından karşılandı. Karşılamada Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ile Muğla Kültür ve Turizm İl Müdürü Kamil Özer de hazır bulundu.

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, "World Experience 2013" toplantısının Dalaman'da yapılmasının önemine işaret ederek, "Her yıl dünyanın farklı bir bölgesinde toplanan TUİ'nin üst düzey acente yöneticilerinin Dalaman'a gelmesi, bölge turizmi açısından çok önemli." dedi. Yöneticilerin iki gün boyunca Muğla'nın doğal güzelliklerini tanıma fırsatı da bulacağını belirten Güvenç, "Misafirlerimiz ilk gün Göcek'ten tekneyle bir yolculuğa çıkacaklar. TUİ'nin kendi otellerinde ağırlanacaklar. Dalaman bölgesinin tanıtımı açısından çok güzel. En önemlisi ise bu etkinlikler, bölgemizin İsviçre'de tanınırlığını arttıracak. Önümüzdeki sezon, İsviçre'den Dalaman bölgesine gelen turist sayısında artış bekliyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.