TÜFAD seçime gidiyor

TÜFAD seçime gidiyor

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin olağan genel kurul toplantısı 18 haziran pazartesi günü yapılacak

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya şubesinin olağan genel kurul toplantısı 18 haziran pazartesi günü yapılacak. Derneğin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 17.00 de başlayacak genel kurul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek. İlk oturumda çoğunluk sağlanmaması halinde kongre 25 Haziran pazartesi saat 19.00 da SMMMO toplantı salonunda tekrarlanacak. 

Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, halen başkan olan İsmet Karababa ile birlikte teknik direktör Ali Bingöl’ün de başkanlığa aday olacağı öğrenildi. Her iki adayında liste oluşturma çalışmalarını sürdürdükleri bildirildi. Bazı TÜFAD üyeleri, Konya şubesinde bir kan değişikliğinin yapılması gerektiğini, bunun için de göreve daha heyecanlı ve Konya antrenörlüğüne daha çok katkı koyabilecek insanların işin başına gelmesinin gerektiğini bildirdiler.  TÜFAD’ın Konya futbolu için önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken üyeler, “TÜFAD’ı Konya futbolunun olmazsa olmaz kurumlarından biri haline getirecek, danışılacak, yol gösterici bir kurum pozisyonuna sokacak bir yönetim ve bir başkan seçilmeli. Heyecanını kaybetmiş insanlarla TÜFAD’ın bir yaptırım gücü olacağını düşünmüyoruz. İsim önemli değil, iş yapacak insanlar bu göreve gelmeliler.”

 TÜFAD’ın olağan genel kurul gündemi şu maddelerden oluşmakta. Açılış ve yoklama, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması. Divan Kurulunun teşekkülü. Raporların okunması görüşülmesi ve ibra edilmesi. Yeni yönetim ve denetleme kurullarının seçimi. Genel merkez delegelerinin seçimi. Dilek ve temenniler. Kapanış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.