Tübad, A Milli Basketbol Takımı'na Dünya Şampiyonası'nda Başarılar Diledi

Tübad, A Milli Basketbol Takımı'na Dünya Şampiyonası'nda Başarılar Diledi

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD), İspanya’da organize edilen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'na başarılar diledi. Hazırlık dönemi ve maçlarda alınan sonuçlara bakılarak bir ön değerlendirme...

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD), İspanya’da organize edilen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Basketbol Takımı'na başarılar diledi.

Hazırlık dönemi ve maçlarda alınan sonuçlara bakılarak bir ön değerlendirme yapmanın yanıltıcı olacağı ifade eden Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği, Türk antrenörlere de sonsuz güvendiklerini kaydettiler.

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nin açıklamaları ise şöyle: "Bundan sonrada her hangi istenmeyen sonuçlar olsa da Türk antrenörlere bu güvenimiz devam edecektir. Sakat oyuncuların çok olması ve jenerasyon değişimi sürecine girmiş bir takımı, kısa sürede böylesine önemli bir turnuvaya hazırlama görevini alan Ergin Ataman ve teknik ekibine zaman tanınması gerektiğine inanıyoruz. Unutmayalım ki, son yılların deneyimli ve başarılı Türk antrenörlerinin, takımlarında olduğu gibi, mili takımımızda da başarılı olacakları ve kısa zaman içerisinde, gurur duyacağımız, mücadele eden, doğru ve güzel basketbol sergileyen bir takım meydana getireceklerdir. Asıl hedefin 2015 yılında olimpiyat elemelerini de içine alacak Avrupa şampiyonasının olduğunu görmek gerekir.

Bu nedenle TÜBAD olarak, Türk antrenörlerinin milli takımlar düzeyinde başarılı olacaklarından hiç şüphemiz yoktur. Mili takımımız kafilesine oyuncularına Ergin Ataman ve Ufuk Sarıca ve ekibine sonsuz başarılar dilerken, onlara olan güvenimizi arkalarında hissetmelerini arzu ederiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.