TSYD’den Emniyet Müdürüne ziyaret

TSYD’den Emniyet Müdürüne ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyaya atanan Emniyet Müdürü Hüseyin Namalı makamında ziyaret etti.

TSYD Konya Şube Başkanı Orhan Berk, TSYD Konya Şubesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Konya’ya daha önce hiç gelmediğini, bugüne nasip olduğunu belirterek, “Konya’ya ilk kez geliyorum ve tanıma safhasındayım. Konya’yı düşündüğümden farklı buldum. Çok gelişmiş ve büyümüş, insanları sevecen ve cana yakın. Tabi ki, Konya’yı kısa sürede tanımak ve tanımlamak zor. Göreceğim, bilgi alacağım çok yer var. İlçeleri bile Türkiye’nin birçok ilinden büyük. Konya’yı nasıl bulduğumun cevabını, buradan ayrılırken vereceğim” dedi.

Konya’daki yazılı ve görsel basınla ilgili düşüncelerini de açıklayan Emniyet Müdürü Hüseyin Namal,  “Konya’da yayın yapan yazılı ve görsel basın etkileyici, yol gösterici. Ciddi ve araştırma yaparak yazıyorlar. Diğer illere oranla daha başarılılar.”
Konyasporla ilgili düşüncelerini de açıklayan Namal, Konyaspor’un henüz rahatlamadığını ve rahatlaması için de kazanacağı çok maçın olduğunu, özellikle de bu anlamda şehrin takımını sahiplenmesinin gerektiğini söyledi. Statla ilgili de bilgi alan Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, bu konuda çok titiz olduğunu vurgulayarak, “Akredite kartı olmayanların saha içerisine alınmamalıdır. Herkesin kurallara uyması lazım. Şahsım bile akredite kartı olmadan saha içerisine girmiyorum. Bunun yanı sıra giriş-çıkış merdivenlerinin de düzenlenmesi lazım. Kimse elini kolunu sallayarak sahaya girmemeli” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.