Transferde rota değişti

Transferde rota değişti

Konya Şekerspor, yoğun kar yağışı nedeni ile Ofspor maçının hazırlıklarını Antalya Belekte yaptığı kampa sürdürüyor

Konya Şekerspor, yoğun kar yağışı nedeni ile Ofspor maçının hazırlıklarını Antalya Belek’te yaptığı kampa sürdürüyor. Sağ kanat oyuncusu alarak transferi kapatacağını açıklayan temsilcimiz rotayı orta oyuncusuna çevirdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. Konya’yı tesiri altına alan kar yağışı nedeni ile antrenman sahası problemi yaşayan Konya Şekerspor, dün ani bir kararla Antalya Belek’e kamp yapmak için gitti. 5 gün süre ile Belek Kaya Otel’de çalışmalarını sürdürecek olan yeşil-beyazlılar, Ofspor maçı için Konya’ya dönecek. Bu zaman zarfı içinde saha temizleme çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.
Ara transfer döneminde 3 futbolcu ile anlaşan ve bu isimlere Tokat maçında şans veren yeşil-beyazlılar, bir transfer daha yaparak dönemi kapatmak istiyor. Alınacak olan futbolcu konusunda daha önceleri sağ kanat mevkisine bir isim alınacağı yönünde açıklamalar yapılan temsilcimizde, hedef değişti. Kamp döneminde oynanan hazırlık maçları ve ligin ilk haftasında oynanan Tokatspor maçının ardından teknik adam Mustafa Çapanoğlu, yönetim kuruluna sağ kanat oyuncusu değil çok yönlü oynayabilecek bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğu konusunda rapor verdi. Alınan rapor doğrultusunda çalışmalarının startını veren yönetim kurulunun ir kaç futbolcu ile görüştüğü ve bu isimlerin netlik kazandıktan sonra açıklanacağı gelen haberler arısında.
Lig’in 17. haftasını maç yapmadan kapatacak olan yeşil-beyazlılar 18. haftada oynanacak olan Ofspor maçına kadar eksikleri gidermek için kısa kamp dönemini iyi değerlendirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanlarda Özgür ve İlkay’ın ayak bileklerinde zorlamadan dolayı ödem oluştu. Bu futbolcuların tedavileri aralıksız devam ederken Ofspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Ayrıca Şekerspor, ligdeki ikinci firesini verdi. Kaleci Akın’ı sezon sonuna kadar kaybeden yeşil-beyazlıların ikinci kaybı Sinan oldu. Gaziosmanpaşaspor maçında ön çapraz bağları kopan Sinan, 2011-2012 futbol sezonunu kapattı.
Yaşanan bu olumsuzlukların ardından yeşil-beyazlılara bir sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte idmanlara çıktığı gelen haberler arısında. Okan’ın kendini hazır hissettiği ve teknik heyetten görev verilmesi halinde Ofspor maçında forma giymeyi istediği gelen bilgiler arasında.  Ofspor karşısında kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına tırmanmak, diğer taraftan da zorlu rakiplerinden birini daha geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Ligin 17. haftasında oynanacak olan maçların programı şöyle: İskenderun Demir Çelikspor-Çorumspor, Kocaelispor-Şanlıurfaspor, Altay-Tepecikspor, Yeni Malatya-Turgutluspor, Balıkesirspor-Bozüyükspor, Diyarbakırspor-Bugsaşspor, Gaziosmanpaşa-Pendikspor, Tokatspor-Ofspor.
Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıktı. Bu skorun ardından Şekerspor lige 7. Ofspor ise 10. sırada başladı. Aradan geçen 16 haftanın ardından inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.