Transfer mransfer yok!

Transfer mransfer yok!

Konyaspor taraftarı her yeni güne transfer umuduyla uyanıyor. Ancak transferde işler yolunda gitmiyor.

Konyaspor taraftarı her yeni güne transfer umuduyla uyanıyor. Ancak transferde işler yolunda gitmiyor. Prensip anlaşmasına varıldığı söylenen Ousmane Viera'da da sorun çıktı. Oyuncu için Çaykur Rizespor'un da devreye girdiği ve Viera'nın Konyasporlu yöneticilerin telefonlarına çıkmadığı iddia edildi. Elde var Mehmet Uslu

Spor Toto Süper Lig'te kalıcı olmayı hedefleyen ve kaliteli bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Torku Konyaspor'da işler iyi gitmiyor. Daha önce anlaşıldığı iddia edilen ve önümüzdeki günlerde Torku Konyaspor'a resmi imzayı atmak için Konya'ya geleceği söylenen Ousmane Viera'da pürüz çıktı. Bonservis problemi bulunmayan oyuncu için Çaykur Rize'nin devreye girdiği iddia edildi. Oyuncunun Rize'nin teklifinin ardından kafasının karıştığı ve telefonlarını kapattığı söyleniyor. Konyasporlu yöneticiler Vieraya ulaşamıyor. Konyaspor'un önümüzdeki günlerde imza attırmayı planladığı oyuncuda pürüz çıkınca imza töreni iptal edildi. Yönetim gelecek tepkilerden çekindiği için Kartalspor'dan transfer edilen ve Konya'ya gelmesi beklenen Mehmet Uslu'nun imza törenini de erteledi.

BASIN ETKİLİ OLDU

Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda da forma giyen Ousmane Viera transferini kesinleşmeden duyuran gazeteler transferde pürüz çıkmasında etkili oldu. Daha önce Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamada ilgilenilen isimlerin başka takımların araya girmemesi için kamuoyuna açıklanmadığı belirtilmişti. Ancak Ousmane Viera transferinde tersi yaşandı. Yönetim görüşmelerin sürdüğü dönemde futbolcu ile ilgili gelişmeleri bazı basın kuruluşları ile paylaştı. Resmi imzalar atılmadan yapılan bu duyuru bonservis problemi bulunmayan milli oyuncu için başka takımların iştahını kabarttı. Torku Konyaspor gibi agresif transfer yapması beklenen Çaykur Rizespor devreye girerek pişmiş aşa su kattı.

RİZE BUNU HEP YAPIYOR

Konyaspor gibi Spor Toto Süper Lig'e bu yıl yükselen Çaykur Rizespor'da transferde sıkıntı yaşayan bir diğer takım. 10-15 futbolcu alacak olan Karadeniz ekibi şuana kadar istediğini elde edebilmiş değil. Bu nedenle diğer kulüplerin görüştüğü oyuncularda araya girmekten çekinmeyen Rizespor aynı politikayı Pawelek transfarinde de uygulamıştı. Sezon sonunda Pawelek ile ilgilenen Konyaspor'rdan önce oyuncuyu ikna eden Rizespor Konyaspor'a ilk çalımını atmıştı. Şimdi de Ousmane Viera transferinde araya giren Çaykur Rizespor ikinci çalımını atmaya hazırlanıyor.

YUSUF KAYBEDİLMİŞ DEĞİL

Torku Konyaspor'da bir diğer merak konusu olan konu Yusuf Akyel transferi. Geçen sezon Anadolu Selçukluspor ile sergilediği futbolun ardından dikkatleri üzerine çeken ve taraftarın Konyaspor'da görmek istediği genç oyuncunun Kanyaspor tarafından istenmediği ve Süper Lig takımlarıyla görüşmeye başladığı iddia edilmişti. Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamada Yusuf'un kaybedilmediği teknik direktör Uğur Tütüneker'in kararının ardından Yusuf ile görüşüleceği ve gerekenin yapılacağı söylendi.

İKİ NORVEÇLİ İZLENİYOR

Dış transfer çalışmalarına devam eden Torku Konyaspor'da rota kuzey Avrupa. Norveçli iki genç oyuncuyu takibe alan yeşil-beyazlılar bu oyuncular ile ilgili bilgi topluyor. Önümüzdeki günlerde bu oyuncularla masaya oturacak olan Torku Konyaspor'da 1 Temmuz'da başlayacak olan sezon hazırlıkları öncesi dış transfer çalışmaları noktalanmak istiyor.

YUNUS ALTINBEYAZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.