Trabzonspor’da Olağanüstü Hal

Trabzonspor’da Olağanüstü Hal

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru giden Trabzonspor’da, Konyaspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi.Spor Toto Süper Lig’de sıkıntı üst...

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru giden Trabzonspor’da, Konyaspor maçı öncesi olağanüstü hal ilan edildi.

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntı üstüne sıkıntı yaşayan Trabzonspor, kritik bir sürece girdi. Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleriyle ligin alt sıralarına doğru gerileyen bordo-mavililer, ligde istikrar yakalayamadı. 1 maç eksiğiyle sadece 27 puanı olan Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, küme düşme potasının üst sırasında yer alan Medicana Sivasspor ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Bordo-mavililer sırasıyla Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Beşiktaş ile oynayacağı 3 maça sezonun en önemli kritik maçları olarak gündemine alırken, kulübün ekonomik sorunları yanı sıra diğer yaşanan gelişmelerle ilgili olarak yoğun bir mesai harcayan Başkan Muharrem Usta da kritik sürece odaklandı. Kurmaylarıyla sürekli görüşme halinde olan Usta, Teknik Direktör Hami Mandıralı’dan takımın son durumu hakkında sürekli bilgi alırken, neler yapılması gerektiği noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.

KADER SÜRECİ

Trabzonspor, 6 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçıyla kader sürecine giriyor. Karadeniz ekibi, Spor Toto Süper Lig’de bundan sonra kalan 11 maçın 7’sini iç sahada 5’ini ise deplasmanda oynayacak. Bordo-mavililer, Konyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor ve Antalyaspor maçlarını deplasmanda; Mersin İdmanyurdu, Beşiktaş, Medicana Sivasspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarını ise Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacak. Zorlu bir sürecin içine giren bordo-mavililer söz konusu maçların yarısından fazlasını alması durumunda ligde rahat bir konuma gelmiş olacak.

İDMANLAR BASINA KAPATILDI

Yaşanan kritik süreçte Trabzonspor’da antrenmanlar da basına kapatıldı. Dün gerçekleştirilen çalışmanın 30 dakikalık bölümünü basın mensuplarına açan Trabzonspor, bugün gerçekleştirilecek antrenmanı ise basın mensuplarına kapadı. Bordo-mavililerin maç gününe kadar yapacağı diğer antrenmanları da basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.