Trabzonspor'da İki Oyuncu Rostov Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

Trabzonspor'da İki Oyuncu Rostov Maçı Kadrosundan Çıkarıldı

Trabzonspor'da son antrenmanda sakatlanan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile grip Kevin Constant, Rostov maçının kadrosundan çıkarıldı.UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya temsilcisi Rostov'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar...

Trabzonspor'da son antrenmanda sakatlanan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile grip Kevin Constant, Rostov maçının kadrosundan çıkarıldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya temsilcisi Rostov'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar devam ediyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ve açma-germe hareketleri ile başladı. Daha sonra ise futbolcular çift kale maçın ardından antrenmanı tamamladı.

Öte yandan son antrenmanda sakatlanan Portekizli futbolcu Jose Bosingwa ile grip olan Kevin Constant, Rostov maçının kadrosundan çıkarıldı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov ile oynayacağı müsabakada yer alacak 22 kişilik kadro ise şöyle:

"Onur Kıvrak, İbrahim Demir, Soner Aydoğdu, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Hasan Batuhan Artarslan, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa, Yusuf Erdoğan, Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Cardozo, Salih Dursun, Sefa Yılmaz, Fatih Öztürk, Fatih Atik, Esseid Belkalem, Carl Medjani, Musa Nizam, İshak Doğan"

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.