Trabzonspor'da Eksiklerin Çokluğu Can Sıkıyor

Trabzonspor'da Eksiklerin Çokluğu Can Sıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdüdevam etti.Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli...

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdüdevam etti.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Belkalem, Medjani, Waris ve Yatabare ile sakatlıkları bulunan Özer ve Deniz katılmadı.

Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu ve Aykut Demir salonda, Cardozo, Bosingwa ve kaleci Fatih ise çim sahada takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Halilhodzic, talebelerine Fenerbahçe maçının önemini anlattı, beklentilerini iletti. Daha sonra yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Zorlu müsabaka öncesi milli oyunculardan yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekipte, sakat oyuncuların çokluğu da teknik heyetin canını sıkıyor. Transfer döneminin son gününde kadroya katılan Waris ve Yatabare’nin de takımla hiçbir çalışmaya çıkmamış olması da ayrı bir handikap olarak görülüyor. Yarın takıma katılması beklenen milli oyuncuların, son 2 günde yapılacak antrenmandaki performanslarına göre hafta sonu forma giyip giymeyeceklerine karar verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.