Trabzonspor, Zorlu Fenerbahçe Sınavına Hazırlanıyor

Trabzonspor, Zorlu Fenerbahçe Sınavına Hazırlanıyor

Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu müsabaka öncesi kapılarını dış dünyaya kapattı. Sezona deplasmandaki Kayseri Erciyesspor beraberliği ile başlayan bordo mavililer, son yıllarda...

Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu müsabaka öncesi kapılarını dış dünyaya kapattı.

Sezona deplasmandaki Kayseri Erciyesspor beraberliği ile başlayan bordo mavililer, son yıllarda sorunlar yaşadığı güçlü rakibini yenerek hem taraftarının gönlünü kazanmak hem de önümüzdeki haftalar için camiaya umut vermek istiyor.

Karadeniz ekibi, zorlu müsabakanın hazırlıklarını bu sabah basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris ile sakatlıkları bulunan Özer ve Deniz katılmadı. Milli takımdan dönen kaleci Onur Kıvrak ve Yusuf Erdoğan ise çalışmada yer aldı. Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu, Bosingwa, Aykut ve Cardozo ise takımdan ayrı çalıştı.

Bordo mavililerin diğer millileri Belkalem, Medjani, Yatabare ve Waris’in ise en geç yarın takıma katılması bekleniyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugündün itibaren basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanlarla sürdülecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.