Trabzonspor Yönetimi Kaleci Onur'a Sahip Çıktı

Trabzonspor Yönetimi Kaleci Onur'a Sahip Çıktı

Trabzonspor yönetimi, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşısındaki mağlubiyetinin tek sorumlusunun kaleci Onur Kıvrak gibi gösterilmesine tepki gösterdi. Bordo-mavili yönetim kurulu, medyada bu yönde yer alan haber ve eleştirilerin ‘öğütücü...

Trabzonspor yönetimi, A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda karşısındaki mağlubiyetinin tek sorumlusunun kaleci Onur Kıvrak gibi gösterilmesine tepki gösterdi. Bordo-mavili yönetim kurulu, medyada bu yönde yer alan haber ve eleştirilerin ‘öğütücü bir medya algısının’ tezahürü olduğunu savundu.

Başarılı kaleciyle ilgili yapılan ağır eleştiriler üzerine Trabzonspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2016 Grup eleme müsabakaları kapsamında deplasmanda oynadığı İzlanda maçının sonucu tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizi de üzmüştür. Ancak tüm ulusal medyanın maç sonrası manşetlerini oyuncumuz Onur Kıvrak’ın performansının süslemiş olması çok manidardır. Bundan önceki tüm ulusal turnuvalara katılmış gibi bir algı oluşturularak, alınan kötü sonucun tek sorumlusunun kaptanımız Onur olarak gösterilmesi, öğütücü bir medya algısının tezahürüdür." denildi.

Onur’un sadece Trabzonspor’un değil, tüm Türkiye’nin, tüm Avrupa’nın başarılarından söz ettiği, Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklif alan çok başarılı bir kaleci olduğuna vurgu yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ulusal medyanın taraflı, maksatlı, hedefe yönelik yorum ve haberleri Onur'umuzun değerini asla düşürmeyeceği gibi, gerçek, bilinçli Türk futbol taraftarının desteğini de aldığı gün gibi açıktır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.