Trabzonspor - Fenerbahçe Maçına Doğru

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçına Doğru

Spor Toto Süper Lig’de, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak haftanın ön önemli maçı öncesinde her iki takımda stada giriş yaptı.    Bu önemli karşılaşma öncesi polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri...

Spor Toto Süper Lig’de, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak haftanın ön önemli maçı öncesinde her iki takımda stada giriş yaptı.

    Bu önemli karşılaşma öncesi polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Takımların ve yöneticilerin giriş yaptığı protokol girişini önündeki sokaklarda bariyerlerle önlem olan güvenlik güçleri, taraftarları stat girişine yaklaştırmadı. Saat 20.00’de başlayacak maç için Avni Aker’e gelen ilk olarak ev sahibi takım Trabzonspor geldi. Bordo-mavililer, taraftarlarının sevgi gösterileri arasında stadyuma giriş yaptı.

    Rize’de kamp yaptığı otelden çıkış yapan Fenerbahçe de yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon’a geldi. Sarı-lacivertlilerin Avni Aker Stadı’na giriş için yaklaştığı sırada stadyum önündeki sokağın girişinde bekleyen Trabzonsporlu taraftarlar, ezeli rakiplerine tepki gösterdi. Bu sırada Fenerbahçe takım otobüsüne taş atmaya çalıştığı iddia edilen bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Sarı-lacivertli kafile, daha sonra stadyuma giriş yaptı.

U-21 MAÇINI TRABZONSPOR KAZANDI

    Bu arada, Trabzonspor ile Fenerbahçe U-21 takımları arasında oynanan maçı ev sahibi ekip 3-2 kazandı. Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi’nde oynanan müsabakanın ilk yarısı 1-1 tamamlandı. İkinci yarıda etkili bir mücadele ortaya koyan Trabzonspor, bu yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

    Öte yandan, müsabakanın 35. dakikada Trabzonsporlu futbolcu Enes ile Fenerbahçe’den Hakan Cinemre bir pozisyonda çarpıştı. İki futbolcunun da yerde kaldığı pozisyonda bordo-mavili takımın oyuncusu Enes’in dili boğazına kaçtı. Genç futbolcu, Fenerbahçe sağlık görevlisinin müdahalesi ile ayağa kalkabildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.