Torku Üniversite Play-Off'a hazır

Torku Üniversite Play-Off'a hazır

Eski NBA yıldızlarından Smush Parker'i transfer ederek kadrosunu güçlendiren ve Halil Üner ile birlikte değişen oyun sistemine uyum sağlayan Torku Selçuk Üniversitesi tam anlamıyla Play-Off'a hazır hale geldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi Play-Off öncesinde takıma takviye yaptı. Eski NBA yıldızlarından Los Angels Laker ve Miami Heat gibi takımların formasını giymiş Smush Parker ile anlaşan Torku Selçuk Üniversitesi büyük bir transfere imza attı. Antrenör Halil Üner'in büyük uğraşlar sonucu ikna ettiği Amerikalı yıldız dün akşam Konya'ya geldi. Bu gün sağlık kontrolünden geçecek olan Parker hafta sonu oynanacak Final Gençlik maçında sahadaki yerini alabilecek.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Torku Selçuk Üniversitesi'nde 32. haftada oynanacak Final Gençlik meçının hazırlıklarına devam ediyor. Son oynadığı 3 maçını kazanarak büyük bir çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi'nde moraller yerinde. Oyuncuların yapılan antrenmanlara oldukça neşeli oldukları gözlendi. Ligde geride kalan haftalarda oynadığı 31 maçta 21 galibiyet 10 mağlubiyetle 52 puan toplayan Torku Selçuk Üniversitesi sıralamada 3. basamakta bulunuyor. Ramip Final Gençlik ise 31 maçta 13 galibiyet 18 mağlubiyet ile 13.sırada yer alıyor. Sarı-mavilillerin maçı kolay kazanması bekleniyor.
PLAY-OFF İÇİN 3 HAFTAYA GELİNDİ
Türkiye Basketbel 2. Ligi'nde sormal sezonun bitimine sadece 3 hafta kaldı. Ligde sırasıyla Final Gençlik, Darüşşafaka ve Göztepe Basketbol maçlarına çıkacak olan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi bu üç maçını da kazanarak ligi kayıpsız olarak bitirmek istiyor. Halil Üner'in takımın başına geçmesinin ardından oyun siteminde değişikliğe giden ve maç sırasında sürekli rotasyonla oynayan Torku Selçuk Üniversitesi Üner'in istediği iyi savunmaya dayalı sisteme uyum sağladı. Kalan yabancı transfer hakkını Smush Parker'dan yana kullanarak büyük sükse yapan Üniversite tam anlamıyla Play-Off'a hazır. Selçuk Üniversitesi'nin 1. Lige çıkmak için her anlamda hazır hale geldiğini söyleyen Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Biz takım olarak üzerimize düşen görevi saha içinde yerine getireceğiz. Ancak taraftarlarımızdan da beklentikiz büyük. Onlardan isteğimiz ligin sonuna yaklaşılırken ve Play-Off sürecinde bize destek olmaları. Öyle bir atmosfer oluşturulmalı ki buraya gelen takımlar salondan ürkmeli. Zaten şu an bile 1. lig ayarında bir takım olduk. Ancak taraftar da arkamızda durursa büyük işler başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum