Torku sponsor oluyor

Torku sponsor oluyor

Şekerin Konyaspora sponsor olacağı ve Konyasporun yeni sezonda Torku Konyaspor olarak liglere katılacağı, Şekersporun isminin de Anadolu Selçukluspor olarak değiştirileceği ileri sürüldü

Konyaspor’da transfer çalışmaları hafta sonu olmasına rağmen ara vermeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler Konya’da, teknik direktör Hüsnü Özkara ise Ankara’da dün de bazı futbolcularla görüştü. Kaleci İlker’in Kasımpaşa ile anlaşması, Elazığspor’un Ahmet Şahin’i vermemesi üzerine gözler Kartalspor’un tecrübeli file bekçisi Kaya’ya çevrildi.. Kaya ile önceki gün yapılan görüşmede prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi.

Robak’ın kalması için ikna görüşmeleri sürerken, Kasımpaşa’dan Gökhan Güleç ve Hüseyin Yoğurtçu, Giresunspor’dan sol kanat oyuncusu Mesut ile de görüşmeler devam ediyor.. Bu arada, Yeşil-beyazlı yöneticilerin Kartalspor’un orta saha oyuncusu Ahmet Gökhan Güney ve Kayseri Erciyesspor’un tecrübeli ismi Serkan Çalık ile de görüşmeler yapılacağı öğrenildi.. Konyaspor yönetici ve teknik adamlarının, transferde ismi geçen futbolcularla hafta içerisinde bir görüşme daha yapacakları ve kesin anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Öte yandan, yeni sezon öncesi menacer olarak göreve getirilen Seyit İçgül resmen göreve başladı. İşgül’ün daha önce Karabükspor’da 6 yıl çalıştığı bildirildi. İçgül’ün yabancı futbolcu transferiyle ilgili hafta içerisinde bir çalışma yapacağı ileri sürüldü. Bu konuda öncelikte Robak’a ve kaleci Pawelek’e verilecek. Sözleşmesi devam eden Kere’nin ise kalabileceği bildirildi.

Bu arada, Konyaspor ile Torku Şekerspor arasında işbirliğinin geliştirilmesi konusunda önemli gelişmeler kaydedildi.. Hafta içerisinde yapılacak toplantıda konunun daha da netleştirileceği bildirildi.. Alınan bilgilere göre, Şeker’in Konyaspor’a sponsor olacağı ve Konyaspor’un yeni sezonda Torku Konyaspor olarak liglere katılacağı, Şekerspor’un isminin de Anadolu Selçukluspor olarak değiştirileceği ileri sürüldü. İki kulüp arasında kesin anlaşma sağlanması halinde futbolcu alış verişi de gerçekleştirilecek ve Şekerspor yeni dönemde Konyaspor’un alt yapısı olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.