Torku Selçuk  maça kilitlendi

Torku Selçuk maça kilitlendi

Cumartesi günü sahasında Trabzonspor Basketbol'u konuk edecek olan Torku Selçuk Üniveristesi'nde camia bu maça kilitlendi

Maçın hazırlıklarına devam eden sarı-mavililer dünü tek idmanla geçirdi. Normal sezonu 2. sırada tamalayan ve Play-Off'ta Trabzonspor Basketbol ile eşleşen Torku Selçuk Üniversitesi serinin ilk maçını cumartesi günü kampus 19 Mayıs Spor Salonu'n yapacak. Selçuk Üniveristesi'nde gözler bu maça çevrilmiş durumda. Son 6 maçını kazanarak önemli bir çıkış yakalayan Üniversite'de maç öncesinde moraller oldukça yerinde. Maçın hazırlıklarını Halil Üner yönetiminde yaptığı idmanlarla sürdüren Torku Selçuk Üniveristesi dünü tek idman ile geçirdi. Oldukça moralli görünen oyuncular galibiyetten emin. İdman sonrasında oyuncular, teknik ve yönetim akşam yemeğinde bir araya geldi. Yöneticilerin oyunculara olan güvenlerini göstermek ve moral vermek için bu organizasyonu hazırladıkları öğrenildi. Öte yandan önceki gün TED Koleji ile oynanacağı açıklanan hazırlık maçının rakip takımın son anda gelmekten vazgeçmesi nedeniyle yapılmadığı öğrenildi.

TARAFTAR BELİRLER

Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten Trabzonspor Basketbol maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Takımın iyi bir hava yakaladığını belirten Öten, “Oyuncularımız hem moral motivasyon hemde  performans anlamında üst seviyede. Benim şahsi kanaatim bu maçı kolay kazanacağımız yönünde. Camianın şu anki durumu bunu gösteriyor. Ancak taraftarın durumu da maçı etkileyecektir. Ateşli bir taraftar desteği işimizi daha da kolaylaştıracaktır” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.