Torku Şekerspor moralli çalışıyor

Torku Şekerspor moralli çalışıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 24. kendi saha ve seyircisi önünde lider Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin 24. kendi saha ve seyircisi önünde lider Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Arka arkaya iki haftada ligin zirvesi için mücadele eden Turgutlu ve Tepecik’i mağlup ederek büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı devam ettirmek istediklerini ifade etti. Çapanoğlu geride kalan iki haftada aldığımız galibiyetlerle moral bulduk ve iyi bir çıkış yakaladık.  Bu çıkışı Şanlıurfaspor karşısında devam ettirmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız zorlu maçta saha ve seyirci avantajımızı da kullanarak seriyi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu  Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu gözetiminde yapılan çalışmalara tüm oyuncular katılırken, hafif bir sakatlığı bulunan Bilal Aziz takımdan ayrı olarak çalıştı. Yaklaşık olarak 1 saat 45 dakika süren antrenman açma germe hareketleri ile son buldu. Hazırlıklarına moralli bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar Şanlıurfaspor maçına 3 eksikle çıkacak. Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay Urfa maçında da forma şansı bulamayacak. Tepecik maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcular Yusuf Akyel ve Bilal Aziz de Şanlıurfa maçında yerini alamayacak. Turgutlu maçına sarı kart sınırında çıkan ve gördükleri kartlarla Tepecik maçında forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner, İshak çakmak ile Özgür Çelik cezalarını tamamladı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşılaşmasında görev yapabilecek. Ayrıca Şekerspor’da Mehmet Balban ve Uğur Bulut, ceza sınırında bulunuyor.

Torku Şekerspor’un tecrübeli kaptanı Murat Dilek ligde 2-3 maç daha kazandıklarında hedefe daha yakın olacaklarını belirtti. Dilek, “ Daha önceleri 90’larda çok maç kaybettik. İki haftadır Allah’a şükür 90’larda maç alıyoruz. Bu kesinlikle şans ya da kısmet değil, önceki süreçte nasıl yediysek şimdi de atıyoruz. Bu galibiyetler hedefe olan inancımızı da biraz daha pekiştirdi. Şanlıurfaspor maçında da sahamızda galip gelirsek hedef noktasında biraz daha iddialı hala geleceğiz. 2 – 3 maç daha kazanırsak bir şeyler daha da yoluna girecektir. Şu anda sıralamada daha reel anlamda hedefe yakın olmak takımda bir stres yaratmayacaktır. Biz iyi oynamamıza rağmen iyi bir ivme kazanmamıştık. Ancak rakibimiz olan Turgutluspor ve Tepecikspor’u mağlup ederek kaybettiğimiz özgüvenimizi geri kazandık. Gücümüzün farkındaydık ama kazanamayınca inan ister istemez bir güven kaybı yaşıyor ki bu da normal bu iki maç bizi tamamen kendimize getirecektir.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.