Torku Konyaspor'un en büyük silahı; mücadele hırsı

Torku Konyaspor'un en büyük silahı; mücadele hırsı

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligde başarılı olmak istediklerini ve bu noktada en büyük silahlarının mücadele hırsı ve inançları olduğunu söyledi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, ligde başarılı olmak istediklerini ve bu noktada en büyük silahlarının mücadele hırsı ve inançları olduğunu söyledi.

Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker açıklamalarda bulundu. Çalışmalarda temponun artmasıyla birlikte hedeflenen düzeye gelmeye başladıklarını ancak daha eksiklerinin bulunduğunu ifade eden başarılı teknik adam Tütüneker, başarılı olmak istediklerini ve bu noktada en büyük silahlarının mücadele hırsı ve inançları olduğunu belirtti.

3 Temmuz'da başlayan yeni sezon hazırlıklarında bugüne kadar gelinen noktayı değerlendiren tecrübeli teknik direktör Uğur Tütüneker, "Konya'da gerçekleştirdiğimiz birinci etap çalışmaları daha çok dayanıklılık ve kuvvet ağırlıklı geçti." diyerek, şöyle konuştu:

"İkinci etap hazırlıkları için Bolu'da bulunduğumuz dokuz günlük süre zarfında kuvvet çalışmalarının yanı sıra top ve taktik antrenmanlara başladık. Torku Konyaspor olarak bizi geride bıraktığımız sezonda başarılı yapan ve Süper Lig'e taşıyan en önemli özelliğimiz mücadele hırsımız ve inancımızdı. Bunu yeni sezonda da devam ettirmek istiyoruz. Bu düşüncemizi oyuncularımızla paylaştık ve bizi sevindiren geri dönüşümü aldık. Biz gerçekten birbirine inanan, başarıyı isteyen ve bunun için çok çalışan isimlerden kurulu bir takımız. Herkes iyi niyetli. Rakiplerimize karşı bizim en büyük silahımız mücadele hırsımız ve inancımız olacak."

Uğur Tütüneker, sezonun başlamasına kadar önlerinde yaklaşık 25 günlük bir süre bulunduğunu ifade ederek, "Bundan sonra hazırlık maçlarının ve taktik çalışmaların ağırlıklı olacağı bir döneme gireceğiz. Kafamızdaki mantaliteyi oyuncularımıza uygulamak adına gerek Slovenya kampında gerekse TSYD Ankara Şubesi'nin düzenleyeceği turnuvada oynayacağımız özel maçlar iyi bir sınav olacak. Biz sahada elimizden gelen mücadeleyi yapacağız ve karşılığını almaya gayret göstereceğiz. Buna herkesin inanmasını ve bizlere destek vermesini istiyoruz." diye konuştu.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.