Torku Konyaspor'a moral yemeği

Torku Konyaspor'a moral yemeği

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Konya Valisi Muammer Erol ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Konya Valisi Muammer Erol ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.
Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenörler ve futbolcular Augustus Otel’de düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte kulübümüz ve takımımız hakkında son bilgileri alan Konya Valisi Muammer Erol, takımımıza başarılar dileğinde bulundu” denildi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında kendi evinde ağılayacağı MedicalPark Antalyaspor maçının hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürdü. 10 Kasım Pazar günü saat 14.00'de Konya Atatürk Stadında karşılaşacak iki takım Süper Lig'de bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. 2 maçı kazanan, 2 maçıda kaybeden Torku Konyaspor, 2 maçta ise rakibine üstünlük sağlayamadı.

Maçta görevlendirilen Halis Özkahya, Torku Konyaspor'un son olarak 23 Mayıs 2013'de Bucaspor ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı PTT 1. Lig Play-off yarı final 2. maçında düdük çalmıştı. Özkahya'nın yardımcılıklarını İstanbul'dan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak, maçın dördüncü hakemi İstanbul'dan Bülent Gökçü olacak. Maçın ilave hakemleri ise Deniz Ateş Bitnel ve Ali Şükrü Beldüz görev yapacak.

Torku Konyaspor sahaya Itandje, Tolga, Selim, Erdinç, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Recep Aydın, Ömer Ali, Hasan Kabze ve Gekas ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.